seba993

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Seba, uau poklon palec gor . Vsem, ki so ustvarjali in ustvarili tale vaš raj.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Tole pa ni naše delo. To je od mejašov ku mamo vinograd. Prvo sta na svoji parceli tole rihtala pol pa je tam zmankal placa sta se pa na našo preselila. Smo si dobri pa nam ni tešku pustit da si tam okol svoje hiše na naši zemli vrt rihtata. Vinograd na slikah pa je naš. Je pa prelepo da vam nebi pokazal. Res lepo skrbita za svoje rože.

Smo dons mel roštilj (žar) pa sem šu okul pa poslikal. Pa ker mam bol slabo internetno povezavo nemorem velik slik naenkrat naložit zato pa prihajajo tako v paketih po 8 slik naenkrat.

_________________LP seba993
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tole sem pa požirala z očmi,kakšna idila.Vse se zliva z naravo in vrtnice so naravnost prekrasne.Se vidi ,da se ustvarja z dušo,razgled je pa tudi čudovit.
Bravo klanjam se_________________LP
E.
seba993

Evo pa še zadne slike za dons.

_________________LP seba993
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Kako mora biti pri vas lepo, ko so že slike tako krasne!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Seba983, ta dva vaša soseda sta prava čudodelca! Nimam besed, tako sem uživala v fotografijah. Smisel za lepoto in še smisel za oskrbo rastlin. Kar je pa od vsega najlepše, so vaši dobri odnosi.

Tale kombinacija se mi je še posebej vsedla v srce:

Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Shocked seba 983 Very Happy , tole je pa res lepoo in kreativno. Res sta umetnika vaša soseda in lepo da si malo poslikal in predstavil. up Muha meni je tudi ta všeč in pa od idej še gugalnica. Drugače pa itak vse od razgleda naprej..., sem prav uživala. Smile
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Prekrasno ... kot v raju.
seba993

Hvala usem za komplimente. Bom jima povedal da se vsem zdi lepo.
Bom pa tudi probal čim več poslikati tako doma kot pri njima pa še kje drugje če bom imel čas. Da nebom samo jas užival v slikah.
A pa vse slike so narejene z mobitelom zato je tudi malo slabša kvaliteta.

@Aye-Aye pa koliko sem nazadnje preveril sem seba993 in ne seba983. Very Happy Very Happy_________________LP seba993
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Hecno, ampak tudi meni zleti izpod prstov prej 983 , kot 993 Surprised Confused Embarassed . Tako, da se vnaprej oproščam, kadar se mi bo zatipkalo. Ali pa je zato, ker za svoja leta deluješ preveč resno Wink Laughing Laughing .
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”