Dans me je malo to slabo vreme dotolklo pa, ko sem res skor čisto konec s spomladanskimi deli le za kakšno malo stvar posadit je še prostora v kotu na koncu rastlinjaka sem se malo igral z aparatom in poslikal naš mali raj. Njiva krompirja, ki ga bo dovol za celo ozimnico, poln rastlinjak posajenih doma pridelanih sadik poleg pa še vrt, ki bo kmalu postal zeliščarski nasad saj ga je sedaj prevzela žena, ko sem si sam postavil malo večjo streho . Na vrtu pa ni, da ni ameriški slamnik, sivka,žajbelj, goji jagode,lovor, kirha, bob, ajda, jagode, luštrek, rdeča pesa in pa pegasti badelj lih kamor se obrneš... mater bomo zdravi... pa lepa figa, ki bo obilno rodila najde pa se tudi kakšna rožca skratka ni da ni... _________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !Nazadnje urejal/a papa 22 Jun 2014 12:47; skupaj popravljeno 1 krat
Vse kar je na tem skalnjaku je od nekje drugje rože, suhe korenine in kamni vedno nekaj od tega prinesemo s potovanja z avtodomom kjer koli se pač že potepamo. V živo je še veliko lepši... hvala _________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
Nekje sem prebral pa ne vem kje kaj je dobro poleg paradižnika, papripke in vsega ostalega posaditi v rastlinjak. Bilo je govora o nekakšnih rožah ali nekaj podobnega, ki blagodejno in zdravilno vplivajo na povrtnine. Prosim za pomoč, da to postorim še sedaj, ko je čas za to. hvala..._________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !