Goji jagode iz Bolgarije
-
Štajerci!
Če kdo še ni prevzel goji sadik, naj se javi. Jutri gremo ponje, pa lahko vzamem še za koga zainteresiranega. Ker vas vseh niti ne poznam in ne vem, kje ste doma, pa tudi v mestu se ne znajdem najbolje,( podeželska starka pač ), bi bil vaš prevzem pri meni v Strnišču pri Kidričevem. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Če kdo še ni prevzel goji sadik, naj se javi. Jutri gremo ponje, pa lahko vzamem še za koga zainteresiranega. Ker vas vseh niti ne poznam in ne vem, kje ste doma, pa tudi v mestu se ne znajdem najbolje,( podeželska starka pač ), bi bil vaš prevzem pri meni v Strnišču pri Kidričevem. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
Pep, zmenjeno. Lahko pa ti olajšam in morda še Maticu, drugi se ni oglasil in pustim sadike v Taborki, če se ti zmeniš za začasni kvantir zanje. Ali pa mi na zs pošlji tel.št., pa te pokličem in vzameš zase in matica, če pri taborki ne bi bilo v redu. Meni se bo precej mudilo domov.._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
V redu! Točen čas ti sporočim, ko bom peljala proti mb, zato mi pošlji na zs svojo številko, pa te pokličem. Tudi za matica bom pripeljala, samo ni mi še odgovoril, če bo lahko tudi on prišel tja. Jaz ga še ne poznam, pa bomo že uredili! lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
-