konoplja
-
- Site Admin
konoplja
(Prenos iz arhiva)
-
Živjo!
Imam dostop do narezane konopljine salme, zbalirane v kvadre teže ca 20 kg. Na voljo so tudi drugi izdelki - semena, moka, olje, skratka praktično vse.
V prihodnjih dneh grem tja na obisk. Ima kdo kakšno željo, se povežemo za kakšen večji nakup?
Cen še nimam - lahko pa kaj vprašam če je treba.
Imam dostop do narezane konopljine salme, zbalirane v kvadre teže ca 20 kg. Na voljo so tudi drugi izdelki - semena, moka, olje, skratka praktično vse.
V prihodnjih dneh grem tja na obisk. Ima kdo kakšno željo, se povežemo za kakšen večji nakup?
Cen še nimam - lahko pa kaj vprašam če je treba.
-
Se opravičujem, pozabil iti na obisk.
Je pa tako, da sem to slamo malo odpisal, ker mi je bilo dano na znanje, da je primarna dejavnost na teh površinah pridelava trave z vsemi kemičnimi dodatki vred in dejansko konoplja opravlja funkcijo revitalizacije zemlje. Ne vem pa tega iz prve roke, pravzaprav tudi ne vem kako naj vprašam, da bom izvedel resnico.
Trenutno imam zastirke dovolj in tudi tiste kocke, ki jo imam, še nisem načel.
Je pa tako, da sem to slamo malo odpisal, ker mi je bilo dano na znanje, da je primarna dejavnost na teh površinah pridelava trave z vsemi kemičnimi dodatki vred in dejansko konoplja opravlja funkcijo revitalizacije zemlje. Ne vem pa tega iz prve roke, pravzaprav tudi ne vem kako naj vprašam, da bom izvedel resnico.
Trenutno imam zastirke dovolj in tudi tiste kocke, ki jo imam, še nisem načel.
-
aladin je napisal/a: |
Se opravičujem, pozabil iti na obisk. Je pa tako, da sem to slamo malo odpisal, ker mi je bilo dano na znanje, da je primarna dejavnost na teh površinah pridelava trave z vsemi kemičnimi dodatki vred in dejansko konoplja opravlja funkcijo revitalizacije zemlje. Ne vem pa tega iz prve roke, pravzaprav tudi ne vem kako naj vprašam, da bom izvedel resnico. Trenutno imam zastirke dovolj in tudi tiste kocke, ki jo imam, še nisem načel. |
Hmmm, čudno. Sicer si pojasnil v zadnjem stavku, a me kljub vsemu bega ena predstava o konoplji. Namreč, kjerkoli je govora o zadevščini, je z velikimi besedami poudarjana ekološka neoporečnost. Bolj ko brskam po spominu, manj ali nič ne najdem karkoli konopljinega brez oznak "BIO", "EKO" ...
-
Saj konoplje same ni potrebno nič crkljati s kakršnimi koli kemikalijami. Vprašanje pa je, na kakšni zemlji raste in koliko teh snovi iz zemlje potegne vase. Zgleda da kar veliko, glede na to v kakšen namen jo uporabljajo.
Spet pa - ako su mene lagali i ja vas lažem. Nisem prejel te inforamcije iz prve roke, je pa vir, ki mu zaupam.
Spet pa - ako su mene lagali i ja vas lažem. Nisem prejel te inforamcije iz prve roke, je pa vir, ki mu zaupam.