Da ne pozabim povedat: krompir je sproban. Ker sem dobila sveže izkopanega, se ga je dalo ostrgat že z bolj grobimi rokavicami, je kožica kar sama odstopala. Potem sem ga, pokapljanega z oljem spekla v pečici. Pečen je bil dokaj hitro, lepo čvrst in dobrega okusa. Celo soliti ga meni, ker sem navajena na manj soljeno, ni bilo treba, Tisti krompirčki, ki so morali čakati na zamudnika pri kosilu, so bili pa sploh nekaj boljšega.
Ker je naročil bolj malo,predlagam,da pripeljem naročeno jutri. Jutri imam namreč dostavo v Ljubljano. Lahko se dobimo ob 15 pred Hoferjem na celovški.
Sprehodil sem se po nasadu marelic,kakšen kilo AURORE bi že lahko dostavil._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
če bi vedela, da bo res ob 15, ko se spravljam iz službe, bi tudi jaz naročila paket češenj, tako pa ne vem....kasneje ne bi mogla._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
5 minut do ali 5 minut čez tri Ker 15 30 moram že biti drugje._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.