Chemtraili onesnažujejo naše nebo in zemljo

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

A misliš glede na velikost ali glede na poslanstvo?
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Nimajo vsa letala vgrajenega tega transponderja po katerem jih spremlja flight radar, nekatera imajo vgrajenega drugega.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Hvala, spet vem nekaj več. In prav mi pride, da sem zadnje čase pridno gledala "letalske katastrofe" na Discoveriju, sem dobila vsaj nekaj osnovnega vedenja o spremljanju letal Smile .
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

muha je napisal/a:
Odkar sem odkrila Flight radar , ga radovedno spremljam. Glede na smeri in pogostost letov me te sledi ne presenečajo. Neverjetno, koliko letal in je neprestano v zraku in v kako različne smeri letajo. Trenutno plešejo okoli Benetk 4 letala in vsaj dvoje od teh (iz Kijeva in Bukarešte) je priletelo čez Slovenijo. Če sliko oddaljite, je Evropa, videti kot ozvezdje Rimske ceste.

Zase vem, da bom takoj, ko bom opazila nenavadne sledi, preverila na radarju, kaj je tisti čas v zraku.

A p a veš zakaj je toliko letal v zraku? Ker gotovo ne iz potrebe prevažanja ljudi ali tovora, če mene vprašaš. Vsekakor pa ne natančno 90°en na drugega in v natančno določenih razmikih.
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

nxyz je napisal/a:
Nimajo vsa letala vgrajenega tega transponderja po katerem jih spremlja flight radar, nekatera imajo vgrajenega drugega.

No, evo, še več jih je v resnici.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Da malo obudim temo, ne želim obujati strasti, le da si vsak sam pri sebi razmisli in presodi kaj se resnično dogaja. Film, ki me je kar lepo "pršejkal". Dane Wigington: Najpomembnejše vprašanje našega časa - geoinženiring in kemične sledi Ni da slepo verjamemo vsemu in ne teorija zarote a sedaj je že toliko dokazov, sploh v Ameriki, kjer to počnejo že mnogo dlje. Film je malo daljši a si ga je vredno ogledati.

Še zaključek avtorja:
Verjamem, da če bi te informacije lahko prinesli v svetlobo dneva, če bi pridobili glavne medije za objavljanje, če bi dosegli kritično masovno zavedanje zadostnega števila ljudi, ki bi prispevali, da se uresničitev teh programov zavrne.

V prejšnjih mesecih so me poklicali znanstveniki štirih glavnih univerz, Standfod, Duke, Harvard, vidite tudi Florido

Znanstveniki iz Stanforda, ki so vpleteni v te programe, so mi povedali, da se ljudje, ki so sodelovali pri teh raziskavah, zdaj umikajo in zavračajo sodelovanje, kajti spoznali so, da povzročajo kataklizmo.

Verjamem, da je posebno v vojski ZDA dovolj izjemno predanih in poštenih ljudi. Povedali so jim, da je to nekaj kar morajo storiti za dobro planeta. Ko bodo spoznali, kaj to pomeni za planet, se bo pojavilo njihovo naravno ali otroško zaupanje.

Verjamem, da se bodo potem vsi ti možje in ženske umaknili. In gotovo bodo na naši strani.

Enostavno moramo to prenesti v življenje. Če to lahko obelodanimo, se bo vaša situacija radikalno spremenila na bolje.

To je moj cilj, zato sem tukaj, to je moja misija. Zahvaljujem se vam za prisotnost in spoštujem vse vaše napore proti temu cilju.

Hvala vam
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

A naj bi bilo to to?

Slikano je bilo teden dni nazaj, 21. Sama sem glede chemtrailsov velik skeptik, zadnjič pa so me te črte vseeno pritegnile.
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

No še to.
Nekje sem zasledil, da tisti ki nas veselo zastrupljajo zase poskrbijo z nekimi bazičnimi pripravki, ki naj bi nevtralizirali učinke teh " koktejlov"._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Res zanimivo.
Je pa treba k tej temi pristopati z nekaj zdravega razuma. Ni vsaka sled reaktivca na našem nebu posledica namenskega "sejanja v oblake". Protitočna obramba na primer pa to že je. Odločitev med tem, ali naj nam toča parkrat letno stolče pridelke (ne samo nam vrtičkarjem, tudi kmetom, ki skrbijo za našo preskrbo), ali pa dopustimo, da spustijo nekaj snovi v ozračje, ki bi to preprečile ali vsaj zmanjšale? Težka, a ne?

Zgledu Kitajcev pa Evropa upam ne bo sledila. Sem na Božič in Novo leto raje brez snega. Rolling Eyes
Nazadnje urejal/a muha 12 Okt 2018 09:01; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori

Vrni se na “Novice in opozorila iz sveta rastlin ter ohranjanja narave”