Vodič: Nalaganje in vstavljanje slik v prispevek

Odgovori
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

muha je napisal/a:
dinksi, a lahko prosim tele lepe sličice prilepiš še med LOKVANJE . Seveda domnevam, da so tvoje lastne.

Jaz sem jih prva naložila Wink_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Marinka, potem pa tebe prosim, da jih prilepiš še tam Smile .
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ok.
Glede na navodila je shrani.si najbolj priročen. Kaj pa varnost?
Embarassed Se opravičujem, ampak imam malo strahu/ predsodkov. Slikice bi pa vseeno želela delit. Razz
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Kaj pa te zanima glede varnosti? Sej samo naložiš na splet in kopiraš link, ki ti ga ustvari stran...
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

kate je napisal/a:
Ok.
Glede na navodila je shrani.si najbolj priročen. Kaj pa varnost?
Embarassed Se opravičujem, ampak imam malo strahu/ predsodkov. Slikice bi pa vseeno želela delit. Razz

Ravno tako je varno,kot tale forum.
Ponavadi se moraš povsod registrirat in prijavit.Reklame tlačijo itak vedno in povsod.
Če pa te skrbi,da bi si tvoje slike kdo lastil,pa jih podpišeš.Jaz imam več ali manj na vseh podpis kar mojega bloga.Tudi slike več ali manj potegnem kar z bloga direkt.
Nekje je nekatere motilo ker slike podpisujem in sem bila deležna kar nekega žolčnega izpada ,citiram:"prikrito ,agresivno oglaševanje"
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Tudi prav,jaz že vem zakaj jih podpisujem.
Eden od nekaj primerov:pred 9 leti sem 2 meseca šivala obhajilni obleki za moji dečvi,jih dala v moj album in nič podpisala.Obleki nista bili nič posebnega,takšni za male deklice kot sta jih želeli dvojčici.
Se pa je zgodilo da jih je imela slavna šivilja iz Lj kar na svoji spletni strani,celo ozadja ni spremenila Confused .
To sem odkrila šele čez nekaj let in ji poslala meil da bi jih naročila,koliko stanejo,....po nekaj meilih sem ji kar lepo svoje povedala in gospa je umaknile slike.
Zato jih sedaj podpisujem Smile in svetujem tako tudi vsem ostalim ki slike javno objavljate._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pomembna izkušnja

Bicikel je napisal/a:
Spiridon je napisal/a:
Bicikel je napisal/a:
Spiridon je napisal/a:
@Bicikel, kako pa izgleda ta Okrasna Eika čili?

Takole: http://forum.gartlc.si/gartlc-about308-0-asc-120.html - glej moje slike iz 1. septembra.

Hmmm... slike uporabnice @Labia vidim, vaših pa ne prikaže. Če se prav spomnim za nazaj, a so to oni grmički čilijev podobni sorti Meduza

Jaz sem imel še nekaj predpomnjeno v svojem računalniku in sem za silo slikce še videl, tukaj v službi pa tudi tega ni. So mi odgovorili v uredništvu shrani.si, da so delali čistko s prostorom in so lahko pobrisali slike neregistriranih uporabnikov. Zna biti, da se bo to poznalo še pri komu, sploh pri večjih (prostorsko požrešnih) slikah. Registriranih niso brisali.

Torej napotek za dolgoživost fotografij na shrani.si je registracija.

Bom probal v naslednjih dneh zbrskati originale iz svojih arhivov.

Torej: preden nalagate svoje fotografije, za katere ne želite, da bi po nekem času izginile,

- se na strani (shrani.si in drugi) pri prvem nalaganju registrirajte
- potem pa seveda vsakič znova prijavite, oz. preverite, ali vam stalna prijava deluje
- zlasti je to pomembno preveriti, ko ste na drugem računalniku oz. njemu ustrezni napravi (tablice, telefoni).

Na ta način si na shranjevalniku ustvarite svoj lasten album (v zavihku Moje slike)

Tudi sama sem bila do nedavna pri tem silno površna in mi je izginilo kar nekaj starejših slik.
Nazadnje urejal/a muha 07 Jan 2019 07:13; skupaj popravljeno 1 krat
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Muha hvala za obvestilo, ..... in pojasnilo zakaj je tudi nekaj mojih starejših objav brez slik.

Bo potrebno upoštevati, čeprav se sam silno izogibam registracijam na vsakem koraku. Sad
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Na shrani.si se registracija res splača, skoraj tako kot na gartlcu. Smile
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Se splača glede tega da so slike trajno gor. Je tut fajn ker nudijo linke za različne namene. Mi pa ni najbolj ušeč njihovo rasporejanje slik v albume. Sem se že zdavnaj nehal matrat z tem. V tem jih mojalbum.com povozi že na štartu._________________LP seba993
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

No, zdaj vem, zakaj je šlo toliko mojih slik "v maloro" Sad .... Se bo treba registrirat in vse še enkrat postorit Evil or Very Mad

Hvala za skrb in informacijo!_________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”