Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Ja, na tisto vodo Laughing ,za nas kraševce je balzam,če jo samo vidimo,ker jo pogosto,posebno v poletnih mesecih, gledamo samo na slikah Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

O Melona, kar naenkrat se vse razcveta tudi pri tebi. Roger Lambelin - krasen cvet. Pri meni se še ni razcvetel in je ves bolan. Tiste pike na listih, ki jim jaz pravim dalmatinci pa dobro poznam. Ampak osredotočimo se raje na cvetove in vonjave. Imaš nekaj svojih, posebnih, dišečih. Me prav zanima kako boš zadovoljna z njimi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Verjamem,da te iz dneva vdan bolj osrečujejo te tvoje lepotice Very Happy ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi mene zanima, kako bo. Za zdaj sem nad nekaterimi prav navdušena. Od novih najbolj nad Complicato, izjemno mi je všeč.

Od predlanskih pa Crocus rose, pod katero je že veliko osutih cvetnih lističev, pa je še vedno polna cvetov. In prava važička sem Wink , ker je imela gole veje, pa potem tako lepo odgnala, ko sem jo upognila.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

a takle lepotec je Crocus Rose? Moj je spomladanski, in še ni veliko naredil._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Melona

Letos je res lep, ko tako bogato cveti. Pa take bahave razpotegnjene rasti je.
Uporabniški avatar
Melona

Angela se ne da, veliko cvetov mi je naklonila. Potem si pa domišljam, da je vesela, ker je pri meni Wink . Šele jeseni posajena.

Razpištolila se je tudi jeseni sajena Bleu magenta.

Prvi popek hibridne čajevke Cosmos.

Tudi Buff beauty.
Uporabniški avatar
Melona

Cardinal Hume, všeč mi je ta barva.

Complicata mi je že itak ljuba, ko odcveti, pa za cvetom ostane tole.

Veja Foxtrota, na kateri je bil sportiran cvet, je potemnela. Ni bolezen, vrtnica je zdrava kot dren, samo ta veja ima neke motnje, kot jih je imel tudi cvet.

Na Neonu je zelo veliko popkov, prva dva se razcvetata.

Bohoti se tudi pokrovna vrtnica, ki ji ne vem imena.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tudi pri tebi Melona se razraščajo.Krasna je Bleu Magenta barva cvetov me spominja na Gipsy Boy.Pokrovna bi lahko bila Pink Swany je zelo podobna moji.
Pri nas spet pada in dan za dnem režem gnile in vsute cvetove Evil or Very Mad ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Geisha, tudi pri nas je noro s tem dežjem. Včeraj sem nabrala vedro odcvetelih cvetov. Nekaj časa so vrtnice uživale v dežju, zdaj imajo pa tudi že dovolj. Nekateri cvetovi se zlepijo. Sploh ni več suhega dneva.
Odgovori