Temperatura HPS 400W žarnice, 20 cm stran , po 5 minutah 67 st. celzija.
LPD
Spiridon je napisal/a: |
moje dodatno "obsevanje" je namenjeno izključno rodu capsicum chinense katerega predstavniki slovijo po svoji dokaj počasni začetni rasti. |
Spiridon je napisal/a: |
Saj zato so forumu, ne pa da se samo hvalimo s kupom fotografij, kako nam naše rastline trenutno odlično uspevajo. Ko pride kakšna nenadna pozeba, bolezni, škodljivci ali druga katastrofa in gredo rastline v maloro, se večina običajno fotografsko prav nič ne širokousti kako dobri da so. ![]() |
Trocki je napisal/a: |
Ko se ravno pogovarjate o počasnih sortah. Katera sorta je pa kaj znana po svoji zelo hitri rasti? Da naredim malo plane že za naslednje leto. ![]() Letos sem habanerota sadil komaj konec marca in res noče nikamor. |
mfranc je napisal/a: |
Hja, kaj pa vem, mogoče kakšna konkretna sorta. Sam sem gojil že kar nekaj sort, vključno z Bhut jolokia, pa Red Savina, veliko habanerov, letos celo 4 sorte ![]() Predlani sem zaključil z Habanero Orange Plum, ki je bil izrazito zgoden! Motilo me je, da je bil tako hudirjevo "tanko stenski", ala Cayenne, je bil pa zelo okusen. Ga bom pogrešal, doma je še pol začimbne flaške zmletega, potem je konec. Iz mojih izkušenj (in drugih ![]() Neznanka, ki mi kravžlja živčke ![]() ![]() ![]() Se mi zdi, da cveti že Dmdm-ju, ne vem pa kakoje z ostalimi, Plamenka, T.P.? ![]() |