Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Saj vem da niste čisto novi, a ker vas ni gor na Gartlc s komentarji, ne moremo vedeti, da ste nadaljevali vrtnično zgodbo. Lepo je, ko se oglasite, tudi če je to poredko, tako lahko izvemo da ustvarjate in da nas tudi vi berete. _________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tudi pri nas je vse v polnem razcvetu, a zaradi preobilice cvetov in dežja je vse bolj kot ne pri tleh, zato spodaj prilagam posledice obrezovanja. Prešeren, Lady Emma Hamilton, Falstaff, Winchester Cathedral.
Nisem še videla šopka z angležinjami, ki ne bi bil lep. Kakorkoli jih kombiniraš, vedno so veličastne. Ti ogromni cvetovi in obilica cvetnih listov vedno dosežejo pravi efekt. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Krasno, da gre zgodba naprej tudi na celini. In tudi jaz se pridružujem Poeziji, vesela, da vidim stare "zelenjavne" znance navdušene tudi nad vrtnicami._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Ups, nekaj sem zašuštrala pri nalaganju slik , se bom jutri malo posvetovala s kolegicami in upam, da mi uspe._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi