Moje pisano veselje

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

neverjetno lepe rastline!

Kje pa si nabavljal te čebulice?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Ja, to tudi mene zanima. Very Happy
Jih občudujem, čeprav spadam med tiste, ki se jim ne da ubadat z not in ven dajat. Rolling Eyes
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Prekrasne. Tudi jaz nisem za tole delo z čebulnicami, ki jih je treba pozimi varovati.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Kaj pa vem,niti ni tako hudo,pozimi varovati čebulic. Smile Res nekatere omamno dišijo,najbolj pa tiste ki imajo vonj vanilije,te monte negro pa nimajo nobenega vonja.Kupim jih povsod,kjer najdem,kaj takšnega kar mi je všeč,v Kaliji,nekaj pri Bakkerju,nekaj ostalih trgovinah-ki to ponujajo,nekaj pa tudi dobim od drugih,največji dajatelj je moja mama,ki ji gre zahvala,da me je stem navdušla,zdaj pa se moram kar brzdat ,da ne kupim kar vidim,ker mi je všeč vsaka po svoje,me pa omejuje prostor in to je kar dobro Smile
robert

Pa se je začelo pobiranje za ozimnico,grah za v zamrzovalnik,nizek fižol za vlaganje,jagode in maline pa za marmelado,očistimo še zelišča in začimbe,pa na sušenje.
Lp iz sončnega Prekmurja
robert

velikocvetna lilija-navona

bela lilija
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tale na spodnji fotografiji je pa še posebej luštna, ko je tako nacufkana Smile . Čudovite lilije imaš, pa sploh vse.
robert

Za nekaj časa je delo na cvetličnem vrtu končano,razen pletja plevela in zalivanja seveda.Izkopal sem še zadnje čebulice tulipanov in posadil gladiole in nekaj lilij.
Lp iz Prekmurja
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lep je občutek, če uspe za nekaj časa vse urediti. Ampak a za gladiole ni že pozno? Ali pa si jih imel prej v loncih?
Tvoje gladiole mi pa že lepo poganjajo. Wink
robert

Super,upam da bodo lepo cvetele,ne kar direkt v zemljo sem jih posadil,malo je pozno-bodo pa cvetele nekje konec avgusta-septembra .
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”