Srečanje na kavici -v LJ- 3/2014 - 19. 6.

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Srečanje na kavici -v LJ- 3/2014 - 19. 6.

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

četrtek 19. 6. med 15:30 in 18:00 - predvidoma v Brunarica Bizovik

Na ta datum pridejo lahko:

metuljc
brbr
muha
ferdo36 + 1
Aye-Aye
Plamenka
MARIJAV
Sonceluna
JOHHNY
vodenka
MARTINKA + 3 - verjetno
rukola
kate

Navodila za pot:

Aye-Aye je napisal/a:

Sem govorila z lastnikom in seveda je odprto vse dni, zaenkrat si je samo zapomnil, da pridemo, tako mi je rekel. V kolikor pa se število prijavljenih zelo poveča, mu še sporočim. Bom ob priliki prilepila kako do tja. Je pa zelo enostavno. Iz obvoznice izvoz Bizovik, in po Litijski do odcepa za Bizovik, potem pa samo še naravnost skozi vas, mimo hiš, se ne da zgrešit. Wink

Priporočilo: kliknite zgoraj v uvodnem stavku na link Brunarica Bizovik in potem v okencu "Navodila za pot" vpišete še svojo lokacijo, da boste dobili najkrajšo možno pot.

rukola je napisal/a:
Za tiste, ki jim ne odpre Google maps:

brbr je napisal/a:
Živa, tudi zate se bo našla kakšna sadika, seveda. Zdaj so že ka velike in bi jih počasi lahko presadili na vrt. Ne vem, ali se bomo v juniju kaj dobili? (bi lahko prinesla na srečanje). Jaz bom s presajanjem svojih še malo počakala-kapusnice bom sadila na gredo, kjer trenutno raste zgodnji krompir-moram počakat, da dozori.

Lahko se zmenimo, če bo dovolj interesentov. Kdaj in kje je tudi še stvar dogovora. Pa mimogrede "zapijemo" še 1. rojstni dan Wink Very Happy .
Nazadnje urejal/a muha 19 Jun 2014 09:39; skupaj popravljeno 12 krat
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tako se govori - seveda pridem pit, pa še kakšne flance kapusnic prinesem za izgovor..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Jaz sem že tak interesent, ampak samo, če bi bo srečanje po 15. juniju. Do takrat imamo pri nas letos tako gužvo, da samo upam, da bomo lahko vse speljali.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz bi bila za, v dneh med 17. in 19. bi mi najbolj ustrezalo. No, morda tudi kak drug dan, se bom poskušala prilagoditi, znotraj možnosti.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Tudi jaz sem za, a ne pred 15-im. Potem se malo umiri tudi pri meni. Mogoče še torto naredim. Very Happy

Imam pa predlog: Brunarica Bizovik , poglejte še na street view. Pa še nekaj informacij tukaj . Je na obrobju Ljubljane, v notranjem krogu obvoznice, neposredni bližini izvoza, v lepi naravi, ob potoku. Prijazna strežba in še poceni je. Wink
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

AA, mislim, da je predlog odličen. Saj si že pri čestitkah nekaj namignila, pa nismo nič odreagirali
Meni je vseeno kdaj se dobimo, samo da se._________________naredimo svet lepši
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Super bi blo spet mal pocvekat. Sem za.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Če nam uspe vsaj polovica košne do takrat pospravit se bom udeležila se bi pa vsaj en dan pred datumom ki ga boste postavili prijavila.
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

pridem
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”