Dolina meseca
-
O, kakšno presenečenje, vrtnice med račkami.
Vsake toliko preberem tvojo temo, ker mi je všeč tvoj podroben način opisovanja živali, ki jih čisto nič ne poznam, in se tako veliko novega naučim, pa zagledam še vrtnice.
Lepo si poskrbela zanje.
Za oboje._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Vsake toliko preberem tvojo temo, ker mi je všeč tvoj podroben način opisovanja živali, ki jih čisto nič ne poznam, in se tako veliko novega naučim, pa zagledam še vrtnice.
Lepo si poskrbela zanje.
Za oboje._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
Se trudim tudi vrtnice poslikati, pa so trenutno v takem stanju, da se mi smilijo. Toca jih je dobro zdelala, galke so vecinoma po tleh.
Bom potem dala se kaksno gor.
Tole je pa starosta Friderih
Si nisem mogla pomagati, ker je bila pri roki.
Rose de Meux
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Bom potem dala se kaksno gor.
Tole je pa starosta Friderih
Si nisem mogla pomagati, ker je bila pri roki.
Rose de Meux
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
-
-
-
-
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Ker Canary Bird se nima cvetocega partnerja, ji druzbo tukaj dela Violacea_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Ker Canary Bird se nima cvetocega partnerja, ji druzbo tukaj dela Violacea_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Šele danes sem uspela pogledat tole temo - super uvod v delovni dan. Tvoj odnos do življa okrog tebe je enkraten, opisi so pa sploh nekaj posebnega - še!
Zanimivost za ostale: v taisti Dolini meseca je pred več kot 20 leti zrasel tudi naš prvi kraševec . In ravno, ko smo po toliko letih izgubili stike, se spet najdeva na forumu .
Zanimivost za ostale: v taisti Dolini meseca je pred več kot 20 leti zrasel tudi naš prvi kraševec . In ravno, ko smo po toliko letih izgubili stike, se spet najdeva na forumu .
-
:oops: Ma, jih moram imeti malo rada, ceprav se skozi derejo na mene in so me cisto zasuznjili.
Spomnim se malega sivca z belimi copatki. A je bil Manu? To je bilo tudi edino leglo krasevcev, ki smo ga imeli, ceprav je Inci sledila se Vita. Tako jih je bilo tezko dati od doma.
Evo muha so naju pa po toliko casa zdruzile hortenzije, ki bojo letos cvetele.
Tale Golden Wings je pa za tebe
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Spomnim se malega sivca z belimi copatki. A je bil Manu? To je bilo tudi edino leglo krasevcev, ki smo ga imeli, ceprav je Inci sledila se Vita. Tako jih je bilo tezko dati od doma.
Evo muha so naju pa po toliko casa zdruzile hortenzije, ki bojo letos cvetele.
Tale Golden Wings je pa za tebe
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost