Moje pisano veselje

Odgovori
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

naš malinjak ki mu ne pride do živega niti najinih 7 škorcev Smile

in nekaj rožic,ki nam dela družbo

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pravi slapovi cvetja! Robert, kaj je tisti lep grm na četrti fotografiji?
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Cvetlični raj .....
robert

Tisto je klobčasta zvončica,grmiček zraste okrog 50-60 cm in se dokaj hitro razrašča in vsako leto bolj bujno cveti in je trajnica.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Kakšno razkošje !_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Melona

O, hvala za podatke, Robert. A sem preveč tečna, če te vprašam, kje si jo kupil Embarassed ? Na netu ne najdem, da bi jo kdo prodajal. Kdaj se sadi, jeseni morda?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kako lepe lilije. Izjemno lepa mi je tista na četrti sliki: bela s temno sredino Shocked ._________________Živeti na podeželju je najlepše!
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Pozdravljen, Robert!

Tudi jaz sem iz Prekmurja in tudi meni so poleg sicer vseh rastlin zelo pri srcu čebulnice, še najbolj tiste, pri katerih lahko gledam, kako se množijo=).
Veliko lilij nam je v zadnjih letih pojedel voluhar, ta teden sem zato kupil v Kalii znižane čebulice (po 1 Eur imajo), pa bodo za drugo leto. Na prejšnji strani imaš verjetno inkovsko lilijo? To že cveti? Sem jo kupil prek ene strani, pa jo dobil kaka dva tedna nazaj in zdaj komaj gleda iz zemlje...

Sicer pa so mi všeč vse čebulnice in tako je tudi tvoje zelo lepo gledat. Morda kdaj kaj zamenjava...=)
robert

Melona sploh nisi tečna,mislim da sem jo kupil pri Bakker-ju,lahko pa dobiš mlade pri meni ker jih je ogromno.Greeny tudi jaz sem v Kaliji pokupil,čebulice gladiol,lilij,pa še se bi našlo,sem jih posadil,mogoče kaj cveti že letos,ja tisto je inkovska lilija,nekaj jih je že odcvetelo,ena ravno cveti,nekaj pa jih še bo,bom pa z veseljem kaj zamenjal če boš zato.
Uporabniški avatar
Melona

Robert, najlepša hvala za prijaznost. Pokličem v ponedeljek Bakker, če bodo vedeli, kdaj jo bodo imeli, ker piše, da je trenutno ni na zalogi. Če je tam ne dobim, te bom pa res prosila za koreninico, toliko da pridem do nje. Še enkrat hvala.
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”