Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

ROŽNIK SREČNIKOV

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Plamenka, prva je od Austina Port Sunlight, vijolična je Rhapsody in blue, zadnja pa A Shropshire lad - tudi Austinova plezalka.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Port Sunlight je lepo kontrastna. Jaz imam Pegasus, ki je na fotografijah podobnih barv, ampak moja je precej bolj bleda.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Novalis, čudovito je..Vidim, da imaš rožne loke, kot sem jih videla v neki ponudbi, ne vem več v katerem katalogu. Kako se obnesejo? Jaz oklevam ker se bojim, da bi veter vse skupaj podrl. Tako pa čakam in čakam na domačega mojstra.._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Lepe, zelo frišno izgledajo Very Happy A shroshire lad je kar robustna in še kar lepo prenaša vročino, no včeraj je bilo pri nas v senci 32,tam okrog 12h, in tiste, ki so cel dan na soncu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ,nekatere so prav uboge.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepe in tako zdrave izgledajo.Prelepo za pogledat in mislim,da tudi za povahat Laughing ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Novalis, čudovite so! Vročine se pa tudi jaz ne veselim, jih bo kar zdelalo, se mi zdi.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Neverjetne ste ve, vrtničarke. Z eno besedo, čudovito. Komaj čakam, da na splet prilepite svoje cvetoče krasotice, manjka mi edino vonj. Ko bo možno prenest še tega, potem bo splet popoln.
Kar v mišjo luknjo bi se skrila s tistimi svojimi parimi s katerimi kakih lepih kombinacij z ostalim zelenjem ne znam naredit Embarassed ._________________Živeti na podeželju je najlepše!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

joj, a ni lepo, kako se razvajamo s fotografijami? Četudi je zunaj vse v razcevtu, bo pa pozimi več za pregledovati!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
NOVALIS

Lok sem kupila enkrat v Hoffru, je pa naslonjen na stopnice in privezan, tako, da je zato bolj stabilen. Sicer pa mislim , da bi bila za kakšno večjo težo bolje domača izvedba.
Res manjka samo še vonj, jaz pravim, da je tale forum kot mamilo. Ko ga pregledujem, misli bežijo na vrt in iščejo lokacije za vedno nove in nove, ampak..... no,ja, saj je še daleč jesen.
NOVALIS

V tako deževnem vremenu mi ne preostane drugega kot da prilepim nekaj zadnjih fotografij, ki pa so bile narejene kakih 14 dni nazaj - trenutno vrtnice kar malo počivajo in se borijo proti raznim boleznim in škodljivcem.
Ines Sastre je imela veliko popkov, a se jih je veliko zalizalo v hladnem in deževnem vremenu
,

Novalis se je nekoliko popravila, ker sem jo malo kritizirala, a žal cvetni listi v dežju hitro postanejo rjavi.

Najbolj vesela sem Ghislaine de Feligonde, upam, da bo cvetenje še kaj ponovila

Zelo lepo so se razrastle letošnje Petrovičeve Bright as a button in Eyes for you
Odgovori