Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik brez imena
Moderator: Melona
-
-
ker me cel teden ne bo doma, sem zjutraj naredila obhod med mojimi lepoticami. Listov sploh ne gledam več, veliko jih je obolelih, sem pa poslikala cvetove. Že ob tej zgodnji jutranji uri so se čebelice veselo pasle.
SKLOP rumenih, amber, oranžnih, krem
The Pilgrim, limonasto rumena, resnično svetla barva
Ambridge Rose, prestavljena, se tudi kuja letos, a ko zacveti, cveti celo sezono v valovih
Jayne Austin
Teasing Georgia, še majhen grmiček, veje so povešave
Golden Celebration, prav tako še majhna, a neprenehoma cveti. Ker jih imam na dopoldanskem soncu, barve ne zbledijo tako hitro
Charlotte
Manuel Canovas
Sterntaler, pokončna, metlasta rast, a prekrasni, veliki in polni cvetovi
Crown Princess Margareta
Charles Darwin, pravijo, da spreminja te amber odtenke glede na svetlobo
Jude the Obscure
Sweet Juliet, po poku se vidi, da vleče na oranžkasto barvo,a ji sonce ni prizaneslo, in je zbledela
Ghislaine de Feligonde, vsajena par mesecev, še ne cveti, a je tako zelo bujna, in resnično se veselim te hitre rasti
Manjkajo še slike Paula Ricarda, ki je lani veliko in prelepo cvetel, a sem ga, kot še mnoge, prestavila, in letos še ni nič pokazal. Upam, da se uspe navaditi._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
SKLOP rumenih, amber, oranžnih, krem
The Pilgrim, limonasto rumena, resnično svetla barva
Ambridge Rose, prestavljena, se tudi kuja letos, a ko zacveti, cveti celo sezono v valovih
Jayne Austin
Teasing Georgia, še majhen grmiček, veje so povešave
Golden Celebration, prav tako še majhna, a neprenehoma cveti. Ker jih imam na dopoldanskem soncu, barve ne zbledijo tako hitro
Charlotte
Manuel Canovas
Sterntaler, pokončna, metlasta rast, a prekrasni, veliki in polni cvetovi
Crown Princess Margareta
Charles Darwin, pravijo, da spreminja te amber odtenke glede na svetlobo
Jude the Obscure
Sweet Juliet, po poku se vidi, da vleče na oranžkasto barvo,a ji sonce ni prizaneslo, in je zbledela
Ghislaine de Feligonde, vsajena par mesecev, še ne cveti, a je tako zelo bujna, in resnično se veselim te hitre rasti
Manjkajo še slike Paula Ricarda, ki je lani veliko in prelepo cvetel, a sem ga, kot še mnoge, prestavila, in letos še ni nič pokazal. Upam, da se uspe navaditi._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
-
Bela barva
Schneewittchen
Tschaikovsky
Sally Holmes
Cecile Brunner White
Artemis
Autumn Delight
Kaiserin Auguste Viktoria
Mme Hardy
White Jacques Cartier
Botzaris
Boule de Neige
Leda
Escimo
Palais Royale
Claire Austin
Blanche de Belgique
White Grootendorst
Blush Noisette
Marie Pavić (cvetovi so drobni, rastejo v bogatih socvetjih)
Anna Maria de Montravel, prav tako z drobnimi socvetji
Henry Hudson
Souvenir de la Malmaison Jaune
Francine Austin
Fair Bianca
The Fairy
Belih vrtnic je še kar nekaj, Nevada, Sally Holmes, Francine Austin...., a teenutno ne cvetijo ali pa so v odcvetanju. Sproti bom dodajala v temo, ko se bodo razcvetale, kasneje pa, ko bodo večje, tudi slike grmičkov._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 08 Jun 2014 11:49; skupaj popravljeno 2 krat
Schneewittchen
Tschaikovsky
Sally Holmes
Cecile Brunner White
Artemis
Autumn Delight
Kaiserin Auguste Viktoria
Mme Hardy
White Jacques Cartier
Botzaris
Boule de Neige
Leda
Escimo
Palais Royale
Claire Austin
Blanche de Belgique
White Grootendorst
Blush Noisette
Marie Pavić (cvetovi so drobni, rastejo v bogatih socvetjih)
Anna Maria de Montravel, prav tako z drobnimi socvetji
Henry Hudson
Souvenir de la Malmaison Jaune
Francine Austin
Fair Bianca
The Fairy
Belih vrtnic je še kar nekaj, Nevada, Sally Holmes, Francine Austin...., a teenutno ne cvetijo ali pa so v odcvetanju. Sproti bom dodajala v temo, ko se bodo razcvetale, kasneje pa, ko bodo večje, tudi slike grmičkov._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 08 Jun 2014 11:49; skupaj popravljeno 2 krat
Kakšne lepotice! Ena lepša od druge!
Vidim, da imaš tako Golden Celebration, kot Charles Darwina, med katerima sem jeseni izbirala. Katera ti lepše diši? Moj Charles Darwin res spreminja barvo, skoraj bel je trenutno, vonj ima pa še vedno prijeten.
White Grootendorst ti res lepo dela. Pa vse ostale tudi...
Pa Boule de Neige ti lepo cveti. Meni še ni zacvetela, tudi popkov skoraj ni, samo raste na veliko.
Vidim, da imaš tako Golden Celebration, kot Charles Darwina, med katerima sem jeseni izbirala. Katera ti lepše diši? Moj Charles Darwin res spreminja barvo, skoraj bel je trenutno, vonj ima pa še vedno prijeten.
White Grootendorst ti res lepo dela. Pa vse ostale tudi...
Pa Boule de Neige ti lepo cveti. Meni še ni zacvetela, tudi popkov skoraj ni, samo raste na veliko.