Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Saj zjutraj je z vsemi rastlinami bolj kot ne enako. Vse lepe.Pokončne. V rastlinjaku je bilo danes kar hudo toplo za tele moje čilije. So bili ubogi zvečer. Voda jim bo dobro dela potem še sredo preživimo potem pa bo malo bolje. Jutri zgodaj košnja trave in šiba v rastlinjak._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Jaz sem začela z čilije penisom aje bilo malce prešvoh letos pa komaj čakam na rocotovčke saj je lansko leto trikrat cvetel a iz njega nič samo v sanjah sem ga jedla no letos upam da ga bom v živo saj lepo dela sem pa ga odnesla na drugi konec hiše da ga sosedova krava prej ne pohopa ta nima nobenga občutka
Bicikel
mislim da je tvoja ideja zelo dobra da postopoma uživaš v pekoči hrani.
Tako dobesedno uživaš v pekoče v meri, kot je si sposoben. Isto velja za vsako hrano.
Pekočem se le dela krivica, da se udari premočna doza in potem se to opiše kot trpljenje in kot tudi Janez pravi sadomazohizem.
lp
Gringo
mislim da je tvoja ideja zelo dobra da postopoma uživaš v pekoči hrani.
Tako dobesedno uživaš v pekoče v meri, kot je si sposoben. Isto velja za vsako hrano.
Pekočem se le dela krivica, da se udari premočna doza in potem se to opiše kot trpljenje in kot tudi Janez pravi sadomazohizem.
lp
Gringo
Trocki je napisal/a: |
Bi kdo vedel zakaj je odpadlo že par cvetov z pecljem v red kmalu po začetkom cvetenja? In to pri feferonih, sorta Halblanger vulkan. Drugače zgledajo 100% zdravi. |
Preveč zalivanja, prenizka zračna vlaga (pod 40%), premočno gnojenje z dušikom, neoplojeni cvetovi (kar je normalno)... Cel kup razlogov je lahko za to, da rastlina odvrže cvetove.