Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
seba993 je napisal/a: |
Lepe sadike in še lepši plodovi. Še vedno sem v dilemi kako zaščititi sadike proti medsebojnim opraševanjem. Tuji forumi priporočajo plastične vrečke, Pip mi je priporočal vrečke za čaj. Za plastične vrečke sem malo skeptičen da se nebodo cvetovi skuhali. |
Jaz bi Pippa poslušal...
Hvala. Sej še niso zreli. Morajo postati rdeči. No, do konca meseca bo že kaj bolj pobarvano. Par semenk sem poizkusno sejal že 2.1., da sem sprobal kaljivost. Pa so dobro kalili in ostali Zadeva je izjemno rodna, več kot polovica plodov se na drugih dveh slikah sploh še ne vidi. Moram pa reči, da so malo skrižani. Bom videl kakšna bo glavnina 20 sadik na gredi.