Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožni vrt Isabella
Moderator: Melona
Tako bolj, je še čisto majhen, bil je ena tistih sadik, ki so bile mikro, tako, da moja ocena še ni najbolj objektivna. Je pa že drugič cvetel, to pa res. Nekatere angležinje, ki so bile sajene istočasno z njim, so na masi grmička precej več pridelale... ti jeseni javim, če se bo kaj potegnil in zgostil.
Ker so moje angležinje še mlade punce, izgleda, da bo njihovo drugo cvetenje obilnejše od prvega.
Tale je že ena od teh: Grace, v jutranji rosi
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
in še mali cvet
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Abraham Darby se pripravlja z obilico popkov, tale je najbolj pogumen
A Shropshire Lad prav tako:
Geoff Hamilton
Pa še Slovenec - Prešeren
Utrinek iz viola- bele zasaditve
Rhapsody in Blue
Tale je že ena od teh: Grace, v jutranji rosi
in še mali cvet
Abraham Darby se pripravlja z obilico popkov, tale je najbolj pogumen
A Shropshire Lad prav tako:
Geoff Hamilton
Pa še Slovenec - Prešeren
Utrinek iz viola- bele zasaditve
Rhapsody in Blue