Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Jaz sem jo nabavi in dela OK. Dobra stran te ure je, da ventil dela na priložene baterije.

Jaz nabavljam cevi in podobno v www.kotu.si .
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Optimist je napisal/a:
Citiram:
...4. filter za vodo za majhne delce (cca. 6eur)

Kaj lahko poslikaš tale filter, da vidim kak sploh zgleda in seveda kje si nabavil?

Imam dva, ker sem kupil enega potreboval pa šele čez precej časa in pozabil, da ga že imam.

Filter iz Bauhausa . . . . . . . . . . . . Filter Claber

Filter Claber ima precej bolj gosto mrežico in se mi zdi primernejši. Se pa ne spomnim več, kje sem ga kupil. Povsod kjer imajo izdelke programa Claber - tudi Bauhaus bi ga moral i meti, pa Rotar Vrtni center Brezovica, pred dvemi leti je bila v poslovni coni Šenčur tudi ena trgovina, ki je imela samo Claber izdelke za zalivanje vrta mislim da MT CVEK.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Hvala! Sem v Bauhiju že spraševal pa pojma niso meli. Tak zdaj ga bom sam poiskal!_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Kartušne filtre imajo (morajo imeti) po novem vsi, ki prodajajo cevi za namakanje. Če namakate s cevmi z vtisnjenimi kalpjači mora biti voda prefiltrirana na 120 mesh. Če uporabljate vodo iz vodovoda filter ni potreben. Je pa dobro razmisliti o regulatorju pritiska na 0,7bar. Filter stane +- 10€. Regulator tudi tam okoli.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Prosim, da debato okrog zalivalnih sistemov nadaljujete TULE, kjer že naslov pove, o čem je govora. Tukajle, pri skupni nabavi, bo te podatke čez leto komaj še kdo iskal.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”