Pa menda ne boš šla za 1 l kje?Dej no.Marmelada je zelo fina,veš, pa tudi sok lahko narediš.Uzami si 2 urce časa in postrgaj kar se da,jaz bi si jih že zdavnaj, če bi, kot je že rečeno, bla mal bližje.
Če pridem prej kot ti , ne pustim ti niti 0,5 l
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rdeči ribez (jagode) na rastlinah
Oh, kako lep dopoldan sem preživela v hribih, med ribezom, v izvrstni Muhini družbi. Med obiranjem sva pošteno brenčali.
Domov sem odšla s polno posodo ribeza, nafehtanimi čebulčki potujoče čebule in polnimi ušesi in dušo prijetnega klepeta.
Velika hvala Muhi, pa tudi vsem vam, ki ste se obirali z obiranjem _________________naredimo svet lepši
Domov sem odšla s polno posodo ribeza, nafehtanimi čebulčki potujoče čebule in polnimi ušesi in dušo prijetnega klepeta.
Velika hvala Muhi, pa tudi vsem vam, ki ste se obirali z obiranjem _________________naredimo svet lepši
Res je bilo luštno . In meni je končno padlo breme z ramen - namreč, da bo dar narave propadel neizkoriščen. Saj sem vedela, da se na forumaše lahko vedno zanesem. brbr, pokušina bo pa še malo počakala, je vse tako lično popakirano, da je treba najprej nasititi oči, potem enkrat šele pride na vrsto želodec .
Akcija za letos torej zaključena v obojestransko zadovoljstvo. Ponovimo naslednje leto, če bo narava spet tako velikodušna.
Akcija za letos torej zaključena v obojestransko zadovoljstvo. Ponovimo naslednje leto, če bo narava spet tako velikodušna.
-