Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fuchsia magellanica - prezimno trdna fuksija

Odgovori
B_Darinka

Odgovor Napisal/-a B_Darinka »

lepa Very Happy , sem nova in ne znam še prilepit slike, imam pa tudi jaz to fuksijo, pet podtaknjencev mi uspeva, če bo kdo zainteresiran, mu lahko odstopim ;)

Lp,
Darinka
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pozdravljena med nami, Darinka. V svoj profil napiši, od kod si,je včasih lažje svetovati, se meniti za menjave sadik,...
In še Vodič za vstavljanje fotk.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tudi jaz ti zaželim dobrodošlico Darinka. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
B_Darinka

Hvala za dobrodošlico Wink profil bom pa tudi še uredila, tako da bo lažje ja Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

O, sokrajanka! Še enkrat pozdravljena pozdrav . Ne dvomim, da bodo šli potaknjenci za med. Če ne prej pa na jesenskem srečanju.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Se lahko kar postavim v vrsto za kak potaknjenec, prosim.
B_Darinka

no, zdej sem malo pogruntala, kako gre Smile evo prvo sliko, bom pa naredila še nove ;)
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zelo lepo raščena! Imaš vse v koritih? Kje jih prezimuješ?
B_Darinka

zdej je še večja, ne vem, kam se ji mudi Smile lani sem jo kupila, čez zimo sem jo pa imela v kleti. Ja, imam pa vse v koritih, ker lani nisem dobro zastopila trgovke, ko mi je rekla, da je prezimna vrsta...sem si mislila, kaj niso to vse, saj jih itak nimamo zunaj čez zimo, tukaj sem šele potem prebrala in bom mogoče probala eno imeti zunaj, pa da vidim kako bo. Sem pa te fuksije občudovala v Mednem pri hiši, ko se zavije k gasilskemu domu, jih imajo zunaj ob cesti v nekih betonskih koritih in mi je še bilo čudno, ko sem jih videla spomladi zunaj, pa mraz je še bil..zdej mi je pa vse jasno Smile_________________
Lp,Darinka
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz bi lepo prosila za kakšen potaknjenec prezimne fuksije, ali kapskega figlja. Hvala! pozdrav_________________
Odgovori