Dolina meseca

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ja, Manu z belimi copatki, zaradi česar smo dobili celo popust Very Happy
Tole je pa za hortenzije up .
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Uf, resno moram zabremzati, ko se peljem mimo tebe!

In te tvoje svilenke, pa race, pa... so res zakon - no, vse skupaj izgleda super.

Tvoj opis je pa tako ali tako vedno zabaven - me vedno spravi v dobro voljo, he he
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Ves, kako dolgo ti ze govorim to Wink
Svilencki bojo v planu se drugo leto. Za tekacice pa nisem prepricana, toliko packarije in kakcev in civkanja in protestiranja, da pocasi zgubljam zivce Confused
Zato se le potrudi in zabremzaj. Bos videla razprodaje v zivo Twisted Evil
http://www.thisismoney.co.uk/money/news/article-2253746/Sales-frenzy-continues-high-street-Boxing-Day-bargain-hunters-set-new-British-record-online-shopping.html_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Mesecnik

The Charlatan ali Astronomia ali Sweet Pretty

In mali Onex
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Joj, kak so lepe. Onex ima obrazek v sredini.
Mesecnik

To je vrtni skrat Very Happy . Tisti, ki skriva orodje in rokavice Wink . Doli, hvala, da si ga opazila, zdaj vsaj vem, kako izgleda ta mali nebodigatreba._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije

Rdeca se se isce_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Nazadnje urejal/a Mesecnik 15 Jun 2013 21:04; skupaj popravljeno 1 krat
Mesecnik

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije

Scabrosa, Hansa, Hunter, Rugspin_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Te dni sta nasla nov dom dva svilena piscancka, danes sta sla dva tekaca iz prvega gnezda stara 5 tednov. Stanje se majckeno izboljsuje. Ceprav solate nam pa zmanjkuje Confused .
Ko me vidijo, da nosim solato, izbruhne peklenski hrup. Gaganje, vrescanje, kokodakanje in civkanje. Zdaj vem, kako se pocuti nichudega slutec kopalec v reki s piranjami Shocked
Zadnje tekasko gnezdo. 3 tedne stara banda 12, ki so se puhasti in mali, kar pa ne predstavlja nobenega problema, ce je treba podit ze operjeno starejso in za skoraj polovico vecjo vrstnico.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha

Letos so pasji dnevi za mene nastopili hitro Wink_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Od česa so tako črni ? Laughing_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”