Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

tanja, a samo jaz ne vidim slik iz prve strani? Tistih, ki so bile prenešene iz starega foruma? Pa toliko jih je.... Embarassed

Je cvet rdečega Leonarda bolj crimson barve, kot npr. Falstaff ali William Shakespeare2000, ali gre bolj na navadno temno rdečo barvo?

Kako razmnožuješ plahtico?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Žal,tudi jaz in ostali jih ne vidimo Crying or Very sad Crying or Very sad ,najbolj mi je pa škoda tistih, katere mi je naredila Jamain, ker so bile res fenomenalne,a tako se je pač zgodilo Rolling Eyes Rolling Eyes
Red leonardo je bolj crimson barve, sicer letos je malo čuden, prvo cvetenje je šlo nekako v nič,cvetovi so kar odpadli ali pa se niso odprli,skratka čisto narobe od lani Confused
Plahtica se zelo rada prime in iz ene kupljene sadike jo imam sedaj za celo parcelo,samo del stare rastline odlomiš, seveda pri korenini in to je to,se pa tudi sama zaseje.Dokler še nisem poznala trajnic in sem bila še mlada Laughing Laughing in sem prebirala literaturo , je povsod pisalo, da je za v senco ali delno sonce, pa sem si rekla, ma, probam,in poglej jo, komot zdrži na vročem soncu in prenese sušo,dolgo 2 meseca Laughing Tipično,teorija je eno,praksa drugo!
Zdaj pa imam še eno presenečenje

Bom Hansa za ušesa Mad ,to naj bi bil Geschwinds Schönste???
Doli, ti jo imaš,a ji je podobna?
Če ni, potem je to že tretja, ki ne štima....
bobolino

Pol ga pa Hans res sračka Shocked ?

mu boš napisala? In če fotografiraš etiketo in cvet, mislim, da bo razumel, da ne dela prav.

jaz sem se pa tako veselila fotografij opor, ker se mi zdi, da nekaj časa je bilo vse skupaj vidno._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ah, Tanja, pa ravno pri tebi je zgrešil in ko se tako veselimo sadik, ki smo jih izbrali. Ta seveda ni Schonste. Pri meni so njegove zaenkrat v redu, letošnje niso še vse cvetele.
TANJA TT

Doli, evo za tebe

Josefina...upam, da je prava Laughing
Enigma pa ni tista bela,ker sem se potem spomnila, da ima tudi Geisha tako kot jaz, se pravi, da je zamenjal sadike Rolling Eyes
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tanja hvala, listi in cvet so zelo podobni, bi rekla enaki, steblo je pri tvoji veliko močnejše, tako da še vedno nisem prepričana.
No, upam, da pri novih naročilih ne bo več napak.
bobolino

A boste še kaj naročale pri Hansu? Kaka je že bila poštnina?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TANJA TT

Confused Confused Confused menda okrog 30e Confused
bobolino

Hudiča! Shocked_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Oooooo, Tanja, komaj zdaj sem si vzela čas, da pogledam, kaj se dogaja po rožnikih in sem skoraj dol padla pri tvojih ramblerjih, zadela si me v živo! Tudi jaz se namreč letos ukvarjam predvsem z njimi, ker so mi seveda novi. klanjam se!

Kako jih pa vzgajaš? Vodiš vodilne veje ravno ob oporah ali jih ovijaš?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori