Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni vrt Isabella

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prelepe, tisto Sophie bi pa takoj imela, ker je neverjetna, sploh za tako mlad grmiček Shocked Shocked Shocked Bi morala to sliko dati na Helpmefind, ker ni nobene tako dobre gor.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Isaan, kar nekaj enakih imava, zlasti angležinj. Ves čas pa me v oči bodeta Chapeau de Napoleon in Nostalgia. Jesen bom kmalu tu....
Zares lepe vrtnice imaš.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ooooo, Isaan, tudi pri tebi akcija na polno! Res ti gre dobro od rok. Če bo nadaljevala s takim tempom, boš čez kako leto že pri ramblerjih! Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Isaan, na hitro. Kako ti dela Summer Song?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tako bolj, je še čisto majhen, bil je ena tistih sadik, ki so bile mikro, tako, da moja ocena še ni najbolj objektivna. Je pa že drugič cvetel, to pa res. Nekatere angležinje, ki so bile sajene istočasno z njim, so na masi grmička precej več pridelale... ti jeseni javim, če se bo kaj potegnil in zgostil.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ker so moje angležinje še mlade punce, izgleda, da bo njihovo drugo cvetenje obilnejše od prvega.

Tale je že ena od teh: Grace, v jutranji rosi

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

in še mali cvet
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Abraham Darby se pripravlja z obilico popkov, tale je najbolj pogumen

A Shropshire Lad prav tako:

Geoff Hamilton

Pa še Slovenec - Prešeren

Utrinek iz viola- bele zasaditve
Rhapsody in Blue
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Grace mi je vedno bolj všeč Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma, prav vabijo, da človek porine nos v te cvetove!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudovito in z občutkom, izbrano, posajeno in slikano._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Isaan tudi pri tebi se vidi,da vse to ustvarjaš z veliko ljubezni in seveda one ti vračajo na najbolj krasen način Confused .Grace je meni nova,samo je pa res čudovita._________________LP
E.
Odgovori