Kako povečati pisavo pri branju

crtj-admin
Site Admin

Kako povečati pisavo pri branju

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Za tiste, ki že rabimo očala, pa se nam jih včasih ne da natakniti, ali pa ne vemo, kje smo jih pustili Rolling Eyes

V desnem spodnjem kotu, nad uro, je lupica s križcem in zraven ponavadi piše 100 %. Tik ob tem na desni strani je puščica, ki kaže navzdol. Kliknemo v to puščico in na izbiro imamo razne povečave ali pomanjšave. Vsaj na mojem je tako, ne vem pa, če je enako pri vseh brskalnikih.

Poskusite!

Ne pozabite potem dati nazaj na 100 %, da ne bo koga, ki pride za vami, kap .

Če lupice na vašem brskalniku ne pokaže, si povečujete/pomanjšujete pisavo tako, da pritisnete na Ctrl in istočasno + ali - .
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Gre tudi tako, da držimo tipko Ctrl in hkrati s koleščkom miške vrtimo, v eno smer povečuje, v drugo zmanjšuje.
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Gre tudi tako, da pritisnemo Ctrl in zraven +, če želimo povečat in -, če želimo pomanjšat vsebino strani
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tole je zlata vredna tema v nasvetih Idea , Muha palec gor .

Ne morem pozabiti, da sem bil ves nesrečen skoraj en teden, ko sem zamenjal stari monitor z novejšim, z visoko resolucijo. Vse črke so bile manjše od manjših Cool Laughing .

Mikrosoftovi nasveti za povečavo dobesedno neuporabni, sram jih bilo Evil or Very Mad ; računalničar mi je solil pamet da naj se sprijaznim s stanjem, visoka resolucija pač ... Cool .

In sem kar precej časa porabil na spletu, da sem našel to preprosto varianto s tipko Ctrl in koleščkom na miški. Kdor ga ima, drugače pa tudi ostali nasveti Wink .

LP_________________mfranc
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ko pa želite velikost pisave postaviti nazaj na privzeto, pa pritisnite samo CTRL in 0 (ničlo).
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”