Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Krompir - Solanum tuberosum L.
vprašala. 15 kg (ne gajbic) = 450 kg krompirja. moja matematika je bila tako tako a ni velike razlike če se vzame prej navedeno. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
sorta M.Liza, Nizozemska, kolaboriran (ne vem če sem prav zapisala), ker je približno ves enak. letos je velik za mojo pest, katera "niti približno ni tipično ženska", lani pa veliko večji. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- lpmami
- Prispevkov: 8383
- Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Krompirjeve bunkice so postale mehke, pa sem jih prerezala in iztisnila zdriz s semeni.
Pa še od blizu:
Dala sem v lonček, nalila malo vode in zaprla za tri dni, da fermentira. To delam prvič, pa me zanima, če delam prav.
Pa še to: semena so, kot se vidi, čisto svetla, pa se bojim, da niso zrela in da ne bodo kalila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pa še od blizu:
Dala sem v lonček, nalila malo vode in zaprla za tri dni, da fermentira. To delam prvič, pa me zanima, če delam prav.
Pa še to: semena so, kot se vidi, čisto svetla, pa se bojim, da niso zrela in da ne bodo kalila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje