Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Trocki, po moje zaradi gnojila.
Premalo vode bi se kazalo na uveli rastlini, če bi bilo zalito preveč, bi pa zaradi gnitja rastlin prav tako venela rastlina in od spodaj gor začela rumeneti, se sušiti.
Jaz sem jim dala letos preveč komposta in sem morala vse presajati, ker je vse sproti odpadlo. Zdaj že cvetijo, nekaj malega je že gor, lahko bi bili pa že zrela. A vsaka šola nekaj stane
Sicer pa: lepe rastline imate vsi, vam res zavidam, pa vsako leto rečem, da drugo leto bom pa res bolj pazila na čilije.
Premalo vode bi se kazalo na uveli rastlini, če bi bilo zalito preveč, bi pa zaradi gnitja rastlin prav tako venela rastlina in od spodaj gor začela rumeneti, se sušiti.
Jaz sem jim dala letos preveč komposta in sem morala vse presajati, ker je vse sproti odpadlo. Zdaj že cvetijo, nekaj malega je že gor, lahko bi bili pa že zrela. A vsaka šola nekaj stane
Sicer pa: lepe rastline imate vsi, vam res zavidam, pa vsako leto rečem, da drugo leto bom pa res bolj pazila na čilije.
mfranc je napisal/a: | ||
Saj zato te sprašujem; sam sem TAM gojil lani in niti en plod ni bil drugačne oblike, kot se Jalapenu spodobi. Razen odstopanja v dolžini in debelini plodu . Verjetno ni čisto seme, ampak skrižano. Pred nakupi na Ebayu sploh nimam predsodkov, razen recimo semena. Sem ga pa kar nekaj nabavil in se ne spomnim da bi bilo kaj narobe. Tudi tale prodajalec z 99,9% Positive Feedback naj ne bi bil vprašljiv ... LP |
Tkole zgleda današnja bera Jalapeno TAM čilijev
Gringo je napisal/a: |
Pajo naj ti samo povem da sem napravil breskovo marmelado s čilijem. Zelo zanimiva kombinacija in kar nekaj pohval sem dobil. Kako pa gre recept za to kar si zadnje napravil v stekleničkah? |
No to me pa veseli. . Spet po občutku, da ti po pravici povem. Sem laik,začetnik in še kaj bi se našlo. Kis,sol,sladkor,čebula,česen,limeta,bazilika,rožmarin,poper... Hm ne vem a sem še kaj spustil._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.