Sancy990 se predstavi
-
- Site Admin
Sancy990 se predstavi
(Prenos iz arhiva)
-
Nekaj malega o meni. Sem Sandra prihajam iz okolice Šentjurja. Trenutno s fantom živiva v Rogaški v najemniškem stanovanju in aktivno iščema svoj domek. Obožujem vse kar je zeleno in cvetoče, rada tudi kuham in pečem slaščice, obožujem tudi živali tenutno sosedove, ker svojih še nimam. Za dušo pa pomagam tudi mamici v njenem vrtu.
Moj trenutni vrt je balkon, kaj trenutno premore pa v nadaljevanju v slikicah.
Paradižnik, ki mu ne vem imena sadika je iz primorske ne zraste preveč visoko ima pa veliko plodov:
Feferon, ki pa še nič ne cveti:
Paradižnik pendula orange, ko je pihal veter, ga je vrglo s police in se mu je
Micro Tom im kar nekaj plodov že gor, vendar še nobenega rdečega:
Tumbling Tom Red, sem jih dala preveč v korito in se kar prepletajo eden čez drugega ima tudi že kar nekaj plodov:
100&1000:
Pa še solata, ki bi naj bila lolo roso in bionda, vendar je sama bionda:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 7 fotografijNazadnje urejal/a sancy990 12 Jul 2013 12:21; skupaj popravljeno 1 krat
Moj trenutni vrt je balkon, kaj trenutno premore pa v nadaljevanju v slikicah.
Paradižnik, ki mu ne vem imena sadika je iz primorske ne zraste preveč visoko ima pa veliko plodov:
Feferon, ki pa še nič ne cveti:
Paradižnik pendula orange, ko je pihal veter, ga je vrglo s police in se mu je
Micro Tom im kar nekaj plodov že gor, vendar še nobenega rdečega:
Tumbling Tom Red, sem jih dala preveč v korito in se kar prepletajo eden čez drugega ima tudi že kar nekaj plodov:
100&1000:
Pa še solata, ki bi naj bila lolo roso in bionda, vendar je sama bionda:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 7 fotografijNazadnje urejal/a sancy990 12 Jul 2013 12:21; skupaj popravljeno 1 krat
-