Težave z brskalnikom

crtj-admin
Site Admin

Težave z brskalnikom

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vsi ljudje vse vedo, upam, morda je kdo od vas že imel isto težavo:

Kar nenadoma se mi je na IE in na Google Chrom zaprl dostop do e-pošte in večinoma tudi brskanje. Namesto želenih rezultatov, dobim obvestilo, da "moja povezava ni zasebna" in v podrobnejšem opisu, da je to lahko samo začasno. Ampak traja že skoraj en teden. Brez težav pa, zaenkrat vsaj, brskam preko Mozille Firefoxa.

Google Chromu sem sicer že prijavila napako, a se bojim, da bom na odgovor še dolgo čakala.

Kakšna izkušnja ali nasvet?

PS: če me lepega dne ne boste zasledili na forumu, pomeni, da se je skujala tudi Mozilla Rolling Eyes .
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Muha, si že preverila, če se ni kak spyware ali virus naselil pri tebi?

Ker še imaš Mozillo lahko poskusiš s tem internetnim "čistilnikom":
http://www.eset.com/us/online-scanner/

Klikneš na moder gumb "Run ESET online Scanner", potem dvoklikneš, da se inštalira in zažene in začne pregledovati.

Sicer pa moj Crome najde za tvojo težavo samo tole:
https://support.google.com/chrome/answer/6098869#troubleshoot

Če je v Chromu prikazano sporočilo o napaki SSL »Vaša povezava ni zasebna«, upoštevajte te nasvete:

V računalniku

Če uporabljate 32-bitni sistem Windows XP, morate imeti nameščen servisni paket 3.
Če uporabljate sistem Windows Server 2003 ali 64-bitni sistem Windows XP, morate imeti nameščen servisni paket 2 in sprotni popravek za podporo algoritmu SHA-256.
Če se poskušate prijaviti v portal Wi-Fi, poskusite spletno mesto obiskati z uporabo protokola HTTP, da odprete stran za prijavo v omrežje Wi-Fi.

Ni videti, da bi obstajala bolj enostavna rešitev Crying or Very sad .
Upam, da ti uspe, tale forum je zelo odvisen in navezan na tvojo prisotnost Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Moram pohvaliti Google za hitro reakcijo. Včeraj sem poslala obvestilo o napaki, sedajle že dobro uro vse dela Very Happy Very Happy Very Happy .
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”