Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Muca dobi dober domek.
-
- Site Admin
Muca dobi dober domek.
(Prenos iz arhiva)
Kot veste živimo na vasi in kmečka hiša brez mačke se mi zdi, da nekaj manjka. 10 let smo imeli mačka Naceta, sedaj, ko ga ni več mi kar manjka. Če kdo ve za kako muco, ki bi lahko živela na vasi, z vstopom v hišo in prostim izhodom ven naj mi javi. Barva, starost in pasma sta nepomembni, le take, ki bi morala biti strogo not nebi imel._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Furman odgovori hitro. namreč zvezo po telefonu ne dobim (če si dal pravega). imam mladega zelo prijaznega mačkića pritepenčka. pri meni je 10 dni ampak jaz grem danes nazaj (čakam samo tebe da odgovoriš) in ga še danes lahko prideš iskat:
karakteristike: moški, črno bele barve, poje vse kaj mu daš, izredno radi pije mleko, rad se poboža, nežna mila narava. do sedaj je spal v fudrirani škatli na suhem a ne v hiši. prosim odgovori hitro. lpvoda
PS: ko oddidem bo prepuščen volji sosedov za hrano. a vsak sosed ima vsaj 3 mačke tako da bo težka zanj._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
karakteristike: moški, črno bele barve, poje vse kaj mu daš, izredno radi pije mleko, rad se poboža, nežna mila narava. do sedaj je spal v fudrirani škatli na suhem a ne v hiši. prosim odgovori hitro. lpvoda
PS: ko oddidem bo prepuščen volji sosedov za hrano. a vsak sosed ima vsaj 3 mačke tako da bo težka zanj._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)