Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

draga Melona, veš, imam občutek, da v silni želji, da bi rastlinam bilo bolje pretiravamo in si dajemo preveč dela. kot sem napisala R. red v tisti posodi katero je bilo videt je bil zalit pošteno 14. dec. in spravljen v konobo. koncem marca pa znova zalit in postavljen ven na zrak a pod eno drevo. koncem aprila sem ga presadila. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Pajo živio, ja čudeži so pa čudovita stvar. saj nas vedno presenečajo in ker so ponavadi lepi, pozitivni ploskamo z rokami kot majhni otroci, to je lepo dokler si v sebi še otrok. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

Mogoče kdo ve kje bi se dalo v Sloveniji kupiti stekleničke s pokrovčki, kot so one za Tabasco ali Čili Pipp omake? Kakšnih 20 bi jih potreboval. Smile

LP
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Poglej v kakšni zadrugi ali podobni trgovini._________________LP seba993
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

V Stenko v Trzinu imajo vse sorte kozarce in steklenice za vlaganje.
Spiridon

Plamenka je napisal/a:
V Stenko v Trzinu imajo vse sorte kozarce in steklenice za vlaganje.

Za Stenka sem vedel, samo da mi ni znano, če prodaja tudi na drobno, ker nima nikjer objavljenih cen, to pa je značilno za grosiste. Jaz sem z 20 stekleničkami za take navaden "drobiž"... Embarassed
Bom poklical in vprašal.

LP
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Prodajajo na drobno. V Celju imaš Svet stekla, blizu Ind. trgovine Emo, nasproti City Centra. Velika izbira, prijazni.
Kontakt.
Spiridon

Hvala @Plamenka in @metuljc! Kontaktiral sem oba in pravita, da se bo kaj našlo tudi zame. Smile

LP
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bi rekla, da imajo, ja. Sem bila danes v Svetu stekla, tako, na hitro štetje imajo nekje med 150 in 200 različnih steklenic in stekleničk. Lastnik je rekel, da nima pojma, koliko jih je res. Ampak, če tam nič ne najdeš, si pa res izbirčen. Rolling Eyes
Potem stoipi še okoli vogala v Emo trgovino, da dopolniš nakup s kakšno posodo, imajo tudi bogato izbiro, tudi na kg, kjer so cene res ugodne. Embarassed
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

No, tudi jaz sem morala poskusiti marmelado s čiliji. Na levi strani slike je slivova marmelada iz pol kg sliv in 8 kom. Numex Twilight. Všeč mi je ta marmelada, bolj kot navadna. ki jo je več kozarčkov, ker je mož rekel, da te s čiliji ne bo noben jedel. Rolling Eyes

Na desni pa je omaka iz Filiusa in Jamaican Red. Pekoča približno toliko, kot lanska iz Habanerov, čeprav naj bi bil Jamaican red bolj pekoč.

Odgovori