Voščilo
-
- Site Admin
Voščilo
(Prenos iz arhiva)
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Lepo povedano, pa ne samo da to povemo, to je resnica. Zaenkrat smo še lahko srečni, pravim zaenkrat.
Jaz imam zastavo obešeno pod streho, tako da ni mokra, noč in dan, vse leto.
Kljub dežju preko celega dne, sem lepo preživela dan. Lepo preživimo še preostanek prazničnega dne.
Nelika in sin sta šla z motorjem po stari cesti v Izolo. Bilo je veliko ljudi tam.
lp vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Jaz imam zastavo obešeno pod streho, tako da ni mokra, noč in dan, vse leto.
Kljub dežju preko celega dne, sem lepo preživela dan. Lepo preživimo še preostanek prazničnega dne.
Nelika in sin sta šla z motorjem po stari cesti v Izolo. Bilo je veliko ljudi tam.
lp vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Sinoči na našem bloku še ni visela zastava, zato sem danes zjutraj najprej pogledala nad vhod - je že visela. Sram bi me bilo našega bloka/vhoda brez zastave in sem bila vesela, da so jo obesili (kakšno leto je niso).
Za praznik sem spekla ajdove kocke (recept z Gartlca) z brezglutensko moko in nesla za popoldanski posladek k petim vnukom. Ko sem prišla, so mi najprej pokazali svojo zastavo, ki so jo kupili včeraj (živijo pa v najeti hiši). Pred dežjem je prav praznično plapolala._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Za praznik sem spekla ajdove kocke (recept z Gartlca) z brezglutensko moko in nesla za popoldanski posladek k petim vnukom. Ko sem prišla, so mi najprej pokazali svojo zastavo, ki so jo kupili včeraj (živijo pa v najeti hiši). Pred dežjem je prav praznično plapolala._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje