nxyz
- Melona
- Kraj: Litija
Itak, saj vem . Sem pa res precej labilna pri tehnikalijah in me ni težko nahecat, da kakšno od njih nujno potrebujem. Se znam tudi kar sama prepričati . Včasih je potem treba tudi kaj razdreti in zavreči.
Tile dve strešni okni bosta čisto super, brez skrbi. Tudi stalno odprti bi odlično služili. Nasploh mi je všeč tvoj rastlinjak, bravo.
Tile dve strešni okni bosta čisto super, brez skrbi. Tudi stalno odprti bi odlično služili. Nasploh mi je všeč tvoj rastlinjak, bravo.
-
-
No, saj sploh ne rabite za avtomatske odpiralce elektrike. Meni zelo prav pride na mojem rastlinjačku, imam takega , deluje na vosek ali plin, ki se razteza ob primerni toploti, tako rekoč večen. Cena je tukaj kar zasoljena 45 €, se dobi na ebayu občutno ceneje.
nxyz, tudi jaz bom ko , no bo pač prišel na vrsto. Me pa zanima kako to da si se odločila za temno barvo?
nxyz, tudi jaz bom ko , no bo pač prišel na vrsto. Me pa zanima kako to da si se odločila za temno barvo?
-
Tudi sam sem imel v mislih 'analogni' avtomatski odpiralec oken. Kot je že rekla Vida, je pri nas cena dokaj zasoljena, se jih pa da ne E-bayu dobiti tudi precej ceneje: http://www.ebay.de/itm/Automatisch-Fensteroffner-Fensterheber-offner-fur-Gewachshaus-Garten-Fruhling-/181389309866?pt=Gew%C3%A4chsh%C3%A4user_Zubeh%C3%B6r&hash=item2a3ba537aa_________________Vam povem vljudno ali po resnici?
-
Mislim, da je bila odločitev, da se je rastlinjak postavil letos več kot odlična. Paradižniki zunaj so katastrofa, v rastlinjaku pa je prava Dajzo Đungla Le zoreti niso začeli prav kmalu, ker je rastlinjak nekje do enih popoldne v senci. Kakšne 3tedne ga že imamo za jesti iz rastlinjaka, je pa šele sedaj začelo zoreti malo bolj na polno, da bo ostajal in kmalu bom lahko kuhala omake iz njega Ravno prav kajti lanskih omak je zmanjkalo
Obtrgavam ga kot ponavadi ne, le kadar ga privežem odtrgam liste, ki so v napoto.
5.7.
osu blue
Stanje danes:
Nekaj mi streho prestavlja
Obtrgavam ga kot ponavadi ne, le kadar ga privežem odtrgam liste, ki so v napoto.
5.7.
osu blue
Stanje danes:
Nekaj mi streho prestavlja