MENJAVE na srečanju 2. oktobra 2021

crtj-admin
Site Admin

MENJAVE na srečanju 2. oktobra 2021

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tukaj se dogovorite za menjave, objavite viške rastlin in morebitnih shrankov, povprašajte po rastlinah,.…..
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Imam nekaj turških nageljčkov sadike. Za dva bi jih bilo. Kdor prej pride, prej melje._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prinesem lahko:

- svetlo roza binkoštne nageljčke. Pred nekaj leti mi jih je podarila Cinija in se zelo razraščajo. - za 4 osebe (Dašabina, Tajci)

-vrtnico Camelot, če jo bomo uspeli izkopati čimbolj nepoškodovano. Je lepa, čudovito diši, je zdrava, ADR, listi ne odpadajo, vendar se za moj vrt preveč razrašča, skoraj kot rambler, pocvita pa izredno redko. (Tajci)

-AB-ju bom prinesla obljubljeni čili (črni Makedonski), a se je začel sušiti, čeprav ima velik lonec in je redno zalit.

-Tiani prinesem semena ameriških slamnikov (pravzaprav odcvetele cvetove). (TJesih, Tajana) oddano

-drobnjak
-jiaogulan
-tole rožico, imena žal ne vem več (Metuljc)

Bom še malo pogledala po vrtu in dopisala.

Iščem:

-Če ima kdo malo večje rabljene plastične lonce za rože - premer okoli 20cm, lahko tudi več. Manjše imam. Rabim, da v njih posajene rože zakopljem v zemljo ali pa da v njih oddam kako rastlino, ker jih ponavadi ne dobim nazaj.

-Če me kdo ne bo prehitel, bi vzela turške nageljčke, ki jih ponuja Cinija.
Nazadnje urejal/a Plamenka 29 Sep 2021 07:44; skupaj popravljeno 6 krat
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Plamenka, čeprav me na srečanje ne bo, dobiš od mene lonce, jih hranim.
Če bo sadika binkoštnega nageljčka še na voljo, se za eno sadiko priporočam._________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dašabina, lahko ti prihranim binkoštne nageljčke, samo ne pozabi priti iskat. Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

GARTLC ŠKATLA S SEMENI bo seveda na voljo. In zraven škatla za vaše donacije semen. Ne pozabite na podatke!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

-Redčila bom Citronski timijan. Nizka, gosta blazinasta rast, primerna za skromno dobro osončeno rastišče.
-Če kdo rabi, lahko narežem nekaj vej pravega lovorja - Laurus nobilis
-in prinesem semenske čebulčke stoletne (potujoče) čebule
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Muha, jaz bi citronski timijan. Ga sicer že imam, si mi ga dala pred leti. Pa ga uspešno delim naprej, pa potem vsako leto ostanem s premajhno blazinico, da bi si še jaz dodatno posadila kakšno sadiko.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, timijan bi tudi jaz, če ga bo kaj ostalo..._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”