SREČELOV NA JESENSKEM SREČANJU, SINJA GORICA, 2.10.2021

crtj-admin
Site Admin

SREČELOV NA JESENSKEM SREČANJU, SINJA GORICA, 2.10.2021

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Tudi letos tradicionalen srečelov na našem jesenskem srečanju BO.

Ker se ta dan Dašabina potepa po Bevkovih rodnih krajih, jo bova nadomeščali Tajana, ki že ima izkušnje s kar nekaj Gartlc srečelovov in moja malenkost.

Pravila ostajajo enaka kot lani. Prinesete lahko največ tri dobitke. Kolikor dobitkov boste prinesli, toliko številk z dobitkom boste lahko vlekli.

Darilo naj bo dano s srcem srčki srčki, lahko je kakšen vaš izdelek, nekaj kar ste sami vzgojili, domača vložnina, kaj uporabnega v vrtu... Idej je mnogo, naj bo omejitev samo vaša domišljija in 3 dobitki. Wink

Dobitke oddate nama s Tajano. Večinoma se že poznamo, tako da naju ne bo težko najti. Če pa bo vseeno kakšna zmeda, kje sva, je najbolje slediti z vrečkami in darili bogato obloženo mizo. Žrebanje srečk in delitev dobitkov bo po kosilu.

Upam, da bomo tudi letos v tako velikem številu sodelovali pri srečelovu, kot to že počnemo vsako leto.

na rožco na rožco na rožco
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Bravo, punce, da gre tradicija naprej Smile!
Sem potiho računala, da se boste opogumile Smile!_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Temo o srečelovu sem dala pod 'Ne prezri' in zdaj jo bo lažje najti. Hvala, ker sta se lotili organiziranja srečelova.
Že razmišljam, kakšna darilca naj prinesem. Wink
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Plamenka hvala za to oznako. Very Happy

Kaj pa ostali, že imate pripravljene dobitke, imate idejo, pa še ni realizirana, ali še vedno ne veste, kaj bi prinesli? Wink
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”