Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Varovanje naših vrtov in sadovnjakov pred tatovi

crtj-admin
Site Admin

Varovanje naših vrtov in sadovnjakov pred tatovi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Andrej B.

Odgovor Napisal/-a Andrej B. »

Včeraj sem hotel zasejati grah pa me je minilo. Crying or Very sad

Poleg njivice imam tudi nanovo zastavljen sadovnjak z dvajsetimi dreveščki mešanega sadja. Ponoči mi je en sprevržen osebek izpulil in ukradel šest dreves sadja. Ne morem verjeti da obstaja tudi tak človek.

Najhuje je, ker sem sadje sadil z bolečino in na kolenih, ker imam okvaro hrbtenice.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Proti takim osebkom bi moral biti dovoljen kakršenkoli sovražni govor ...
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

?? O matr :( živa meja iz črnega trna in maclure...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AndrejB: naj se mu zataknejo v grlu! Twisted Evil

Preostalo pa hitro premaži s kakšnimi fajn smrdljivimi živalskimi odpadki, da si bo vsaj roke umazal. Cool

Če pa jih je tat našel, ker bere naš forum, ga lepo prosim, da jih prinese nazaj, saj njemu ne bodo rodila. Če je že začel na tak način, jih tudi naprej ne bo znal negovati.
Nazadnje urejal/a muha 18 Mar 2023 10:40; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ali pripelji kravo, da tam opravi svoje, nakar daš tablo POZOR MINE, vsak se smeji ja seveda in potem...
Andrej B.

Hvala vsem za moralno podporo. O, saj če bi barabo dobil bi ga posadil do vratu v sadovnjak. Pa nisem nestrpen.
Andrej B.

Poročam, da sem ponovno posadil nekaj sadja in seveda planiran grah.

Upam, da bo sedaj mir in lepa rast.

Bova pa z sosedom namestila lovsko kamero za vsak slučaj.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Andrej B, kakšna pa je lovska kamera in kje se dobi? Že nekaj časa razmišljam, da bi pri hiši v bližini gozda rabila nekaj takega._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Andrej B.

lpmami je napisal/a:
Andrej B, kakšna pa je lovska kamera in kje se dobi? Že nekaj časa razmišljam, da bi pri hiši v bližini gozda rabila nekaj takega.

lpmami, tule je en link, kako izgledajo kamere. Moraš še malo pobrskat po spletu, glede cene.

https://www.lovska-kamera.si/?gclid=EAIaIQobChMInofJufXl_QIVWcjVCh1z0AGBEAAYAyAAEgIcwfD_BwE
Odgovori