Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Ok, hvala._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Mene pa zanima ta makedonska (Vezena piperka). Bi se dalo dobiti kaj njenega semena?
LP
Živjo. Sem nov na tem forumu, do sedaj sem vas le redno prebiral. Doma imam nekaj posajenih čilijev različnih sort, nekatere lepo rastejo, nekatere žal nič, oziroma jim plodovi vztrajno odpadajo. Cvetovi se pojavijo, so lepi in beli (izgledajo mi zdravi) in odpadejo, dan ali dva kasneje pa še plod pade dol. V tem primeru govorim o sortah ki jih gojim na balkonu in so v teglcih. Vse sem kalil sam - februar letos. Prosil bi vas za nasvet, kaj lahko storim da plodovi ne bi več odpadali in ali je letos sploh še mogoče pričakovati kaj uspeha in vsaj kak čili?
In morda le še namig za kak preprost recept, kako pripraviti čili omako, ki bi zdržala nekaj mesecev. Na voljo nimam prav veliko materiala, pa vendarle bi rad poizkusil. Do sedaj sem jih le sušil in namakal v olivnem olju, tokrat pa bi rad poizkusil še kaj drugega.
Hvala in lp.
In morda le še namig za kak preprost recept, kako pripraviti čili omako, ki bi zdržala nekaj mesecev. Na voljo nimam prav veliko materiala, pa vendarle bi rad poizkusil. Do sedaj sem jih le sušil in namakal v olivnem olju, tokrat pa bi rad poizkusil še kaj drugega.
Hvala in lp.