Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

sokovnik

crtj-admin
Site Admin

sokovnik

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Sokovnik,za izkuhavanje sadja.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Jaz sem ga v NKD kupila za 29,90 pred enim mesecem. Morda jih še imajo
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
robert

Pa je to prav sokovnik z posodo za vodo pa cevko,nekdaj jih je izdeloval emo če se ne motim.
cinija1

Vse je isto samo tista posoda v katero se da sadje nima stožca, je celo dno ravno._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
robert

bom šel pogledat če ga še imajo,tisti neki novi multi mejkerji,pa šejkerji se mi ravno ne dopadejo,mi je bolj všeč,tisti star način kuhanja sokov
cinija1

Robert naj ti povem, če imaš možnost kje dobiti starega emovega, sem mnenja, da je boljši, ker ima stožec._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

40€ v akciji v Merkurju, znamka BIVA.
Sem že kupil 4 kom (1 zase in 3 za prijatelje).
Super stvar!
Odgovori