Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vrečice za semena

tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ivck tudi jaz bi vzela te vrečke 200 kom. Pridem na srecanje in jih lahko prevzamem in plačam tam._________________CARPE DIEM
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Ivčk-jaz bi jih imel tudi 200,hvala in lp.
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Ivčk!
Tudi jaz bi želel kupiti 100 kom.Če velja na srečanju?_________________Narava vse povrne!
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Vsi ste na seznamu, na voljo imam še 600 (šest pakiranj) vrečk..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

jest tud - 200 kom Very Happy
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Ivčk

to so tiste, ki imajo rdečo črto na vrhu in 2 luknjici za obešanje?

lp
Gringo
Ivčk

Torej na voljo še 400 kom. Vsi dobite na srečanju pri Jerci, če niste zabeležili drugače.
Gringo, nimajo rdeče črte in so brez luknjice. Tiste mi niso v redu, tele so od Piskarja in mnogo kvalitetnejše..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Gringo

Kupim vseh 400 potem Ivčk. Smile
bo kdo z obale pri Jerci ali mi pošaljš po pošti, čeprav je zadnjič izginilo, ko si mi poslala, se spomniš. Smile

Gringo
Ivčk

Gringo, rezervirano! Torej vrečic NIMAM VEČ!

Raje ne bi po pošti, ker sva zadnjič res imela peh s tem. Gotovo bo kdo na srečanju tudi s Primorske, pa se boste že kako zmenili..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Gringo

Ivčk je napisal/a:
Gringo, rezervirano! Torej vrečic NIMAM VEČ!

Raje ne bi po pošti, ker sva zadnjič res imela peh s tem. Gotovo bo kdo na srečanju tudi s Primorske, pa se boste že kako zmenili...

Se zmeniva da vidiš če bo kdo z obale in predaš njemu sicer se bomo menili o drugem načinu pošiljanja, prav?
Odgovori