Izdelki iz drevesa Neem - skupinski nakupi
-
Jaz sem tudi prevzela tonik včeraj pri Plamenki... sma imeli kar dolgo debato. Pa založila me je s čiliji, da bo peklo naslednje dni Letos sem se spoznavala s sortami paradižnika in delala selekcijo, slutim, da se bo razširilo še na čilije naslednjo sezono.
Ko bom imela pa svojo hišo, bom imela tudi tako lepo poštimano, kot ima Plamenka.
Še enkrat hvala za organizacijo, zalaganje denarja in vse kar sodi zraven k skupinskemu nakupu.
Ko bom imela pa svojo hišo, bom imela tudi tako lepo poštimano, kot ima Plamenka.
Še enkrat hvala za organizacijo, zalaganje denarja in vse kar sodi zraven k skupinskemu nakupu.
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Zdaj so se gosenice spravile na moje "špičasto" zelje. Sicer jih ne vidim, vidim pa mnogo luknjic, v notranjosti pa tudi kakce.
Čas je, da preskusim Neem tonik. Ker ga še nikoli nisem uporabljala, me moti, da na plastenki piše, da je listno gnojilo, nič pa, da je proti golazni _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Čas je, da preskusim Neem tonik. Ker ga še nikoli nisem uporabljala, me moti, da na plastenki piše, da je listno gnojilo, nič pa, da je proti golazni _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje