Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Nas je več malo down, ja. Eni še v tem nimamo miru, pri nas smo v pripravah na pokrivanje zgornje terase Twisted Evil ! Mogoče itak bolje, da ne gledam kar naprej, kakšno uboštvo je letos z vrtnicami Confused . Sonce pa bo, zaprmej. Če ne pri nas, pa kje drugje Wink .
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Pri Tantau-ovih vrtnicahsem opazila, da se v toplem vremenu obnašajo precej drugače kot v hladnejših dnevih. To velja za Pastello (piše celo v katalogu), sedaj vem, da tudi za Lampion.
Če se spomnite, sem bila spomladi kar malo razočaran nad prvimi cvetovi, ki še malo niso bili podobni tistim iz kataloga:

V hladnih poletnih dneh, pa so se pokazali taki cvetovi, kot sem jih pričakovala ob naročilu. Rumeni, z rdečimi packami ob robu:
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Wauuu, ta tvoja fotografija Lampiona, bi lahko krasila marsikateri katalog.
Res je čudovit poklon ._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O lepa res, ali imaš mogoče kakšno sliko Pastelle, jaz jo namreč čakam....
Sončna

Isaan-žal imam samo to sliko, ki sem jo že spomladi objavila. V hladnem vremenu je prekrasna. Nežno roza cvetovi, na robovih zelen nadih. Res izjemna. V toplem vremenu so cvetovi krem barve, nič posebnega. Kadar pa so pravi pogoji je prekrasna.
Isaan

Super, hvala za informacije, se je veselim, imam občutek, da je takšna romatična. Laughing
Sončna

ja Isaan, res je romantična v hladnem vremenu. Zato so me prepričale njene fotografij v katalogu. Spomladi je bila lepa in potem poleti, ko je zahladilo-takrat pride ven ta zeleni nadih, ki jo dela posebno. V toplih dneh te ne prepriča, ker so cvetovi taki monotoni pastelni Surprised
Sončna

Ko sem naročala vrtnice pri Vicu me je mikala Barkarole. Ampak ker je število vrtnic omejeno glede velikosti pošiljke, sem jo vrgla iz seznama. Ima Vic preveč starih Austink oz. zgodovinskih, da bi si zaslužila mesto na seznamu. In kaj zagledam v našm Merkurju: vlončene vrtnice, znižane za 50%. Seveda sem šla povohat ponudbo. In med njimi našla Barkarole. Za ceno dobrih treh evrov je res nisem mogla pustiti na polici Embarassed Embarassed Embarassed Aja, pa moža je kmal kap, k je videl da sem spet prinesla še eno. Dobro, da ne ve, koliko jih čakam od Petroviča Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing
Sončna

Isaan- v teh bolj hladnik dneh je Pastella nežno roza barve. Odlično prenaša dež.
Isaan

Super, ker tale dama je že pri meni, sicer v zasipu, ker še ni bilo časa, vremena za posaditi, baje bo druga polovica tedna bolje in upam, da bo takrat akcija.
Odgovori