Menjave jesen 2014

Odgovori
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Marija,da ne pozabiš na naju:Ananas noir in česen,jaz pa tebi,se razume,borovnico._________________Narava vse povrne!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Majda prosila bi za semena motovilca in spinace. Prinesem ti temno rdečo koruzo staro domače seme._________________CARPE DIEM
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Jaz moram še naredit inventuro med semeni, ziher se bodo našle paprike kurtovska kapija, ljubov dlan, kakšna pesa...

Kje kupujete zip vrečke?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ferdo, si na vrhu seznama, bom ti pa dodala še nekaj paradajz favoritov, ki jih moraš Very Happy imet._________________Živeti na podeželju je najlepše!
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

aladin, imajo jih v trgovinah Teddy - to je 1 EUR shop.

Sicer sem pa hotela povedati, da me je tale "mrzlica" srečanja in menjav čisto prevzela Smile in se morem hudo premagovati, da kar vsem po vrsti ne napišem - jaz bi tudi vse imela ... buahahaha ... ker itak ne rabim in nimam kam dat.
Najbolje, da te teme sploh več ne gledam Confused Shocked (sama sebe zelo presenečam Rolling Eyes )
Majda

Odgovor Napisal/-a Majda »

tajana dogovorjeno
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Martinka, tudi zate bo dovolj fižola, ampak kot sem napisala lpmami, ti ga pošljem kasneje, ker še ni dozorel popolnoma.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

O, madonca, koliko stvari mi je spet ušlo. Tole vaše komuniciranje gre čisto prehitro zame Embarassed

Vsem, ki ste me direktno kaj prosili/spraševali sem poslala ZS, da se bomo lahko hitreje domenili.
Kar se tiče česna Anka imam precej zarodnih čebulic, ki jih bom prinesla s seboj. Sadilnega česna imam bolj za svojo rabo, jedilnega pa je še nekaj na voljo.

Tudi fižoli letos dobro kažejo, vendar mislim, da bo čas za izmenjavo le-teh spomladi.Takrat bom imela urejena tudi vsa letošnja opažanja in bo bolj jasno, čemu kateri služi. Zdaj se jih nekaj suši, drugi čakajo, da jih poberem, tretji pa začenjajo zoret. Tale svet fižolov je hudirjevo barvit in raznolik Shocked

Proti večeru bom napisal, kaj prinesem. če pa kdo še kaj potrebuje od mene, naj mi, prosim piše na ZS, da bom njegovo pisanje hitreje opazila._________________naredimo svet lepši
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Darso živ, opazila sem željo po pasijonki in če se ne motim iskala si tudi oranžno jasminovo trobljo. dobiš oboje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Magnolija, a prideš?
če ne, kdo prevzame pampas in pasionko? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”