Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
ferdo36 je napisal/a: |
NPK 8-24-20+16% SO3.Bistveno je žveplo tako,da je K(kalij) v sulfatni obliki.Običajno je označen N-P-K(S) |
Takšnega pa nisem mogel nikjer najti, sadjarski, ki jih imajo v zadrugah imajo drugačno sestavo.Ali je kakšna alternativa? Mogoče specialno gnojilo za borovnice, ki pa je kar precej drago.
Tudi jaz iščem.... Danes sem preklical v kar nekaj agrarij. Nikjer nimajo nič pametnega. Tudi Agrochem mi ni znal kaj dosti pomagat (paleta!).
Verjetno se bom odločil za 6:12:22 kjer dušik ni v amon.obliki. ali 8:16:20(11SO3).
Mogoče pa bil bila alternativa kakšno PK gnojilo (14:30), kjer je K v sulfatni obliki. N pa bom normalno dodajal kot NH4 spomladi
Nevem še kako se bom odločil. Kakšna ideja?
Verjetno se bom odločil za 6:12:22 kjer dušik ni v amon.obliki. ali 8:16:20(11SO3).
Mogoče pa bil bila alternativa kakšno PK gnojilo (14:30), kjer je K v sulfatni obliki. N pa bom normalno dodajal kot NH4 spomladi
Nevem še kako se bom odločil. Kakšna ideja?
TNX! Z njimi smo že na "TI".
Problem pri tej firmi je, da moraš vzeti min.eno paleto. To bi pomenilo za moje razmere enih 20let gnojenja..... . Torej ni bilo biznisa. Sem pa dobil cel kup koristnih informacij....
Za tokratno sajenje sem vzel omenjeno PK gnojilo, za AS bom gnojil spomladi.
Drugač pa kar dosti delajo.
Problem pri tej firmi je, da moraš vzeti min.eno paleto. To bi pomenilo za moje razmere enih 20let gnojenja..... . Torej ni bilo biznisa. Sem pa dobil cel kup koristnih informacij....
Za tokratno sajenje sem vzel omenjeno PK gnojilo, za AS bom gnojil spomladi.
Drugač pa kar dosti delajo.
carot je napisal/a: | ||
A si pri Agrochem kaj vprašal. To je v tvojih krajih. AGROCHEM d.o.o. Ivana Suliča 23 5290 Šempeter Tel.: 05 39 39 170 Fax: 05 39 38 190 |
Takole, pa je 12 grmičkov srečno prispelo iz Kobarida na Sorško polje. Hvala Izbet še enkrat za Hannah's Choice, Chandler, Coville, Elizabeth, Bonus in Spartan! Lep dan je bil!
MFranc: pri sebi bom posadil le eno Hano, ostale sadike grejo k prijateljem,... - da ne bo prehudih skomin - tudi pri meni zmanjkuje placa
Izbet: imaš ZS
MFranc: pri sebi bom posadil le eno Hano, ostale sadike grejo k prijateljem,... - da ne bo prehudih skomin - tudi pri meni zmanjkuje placa
Izbet: imaš ZS