LP
Čili 2014
-
pajo
-
labia
No, nekaj se jih še nabere. Po različnih pokušinah se mi zdi, da je Jalapeno nekako "must have" oziroma najbolj univerzalen.
Je pa zanimivo, da je teh Jalapenov celo morje in vsi so različni- po obliki in okusu, debelini stene, ostrini,....
Kakorkoli, tukaj na fotki sta dve vrsti Jalapena, en Roccotto,en Bishop Crown in en Penis, ki pa nima ravno prave oblike.
Najbolj okusen je ta kratki Jalapeno Summer Heat.

Je pa zanimivo, da je teh Jalapenov celo morje in vsi so različni- po obliki in okusu, debelini stene, ostrini,....
Kakorkoli, tukaj na fotki sta dve vrsti Jalapena, en Roccotto,en Bishop Crown in en Penis, ki pa nima ravno prave oblike.
Najbolj okusen je ta kratki Jalapeno Summer Heat.

-
labia
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Se strinjam, da so vsestransko zelo uporabni. Letos sem imela že toliko različnih sort, da sem Jalapeno mislila izpustiti, a mi ni žal, da sem ga obdržala. Za naslednje leto nameravam imeti kar nekaj različnih Habanerov, Jalapeno pa tudi ostane.
A kdo ve, kateri mesec se najbolj splača naročiti pri Semillas? Kdaj se začne nova sezona? Nekaj sort imam že ogledanih.
A kdo ve, kateri mesec se najbolj splača naročiti pri Semillas? Kdaj se začne nova sezona? Nekaj sort imam že ogledanih.
-
bobolino
Pri meni je letos rastel navaden Jalapeno in Jalapeno Craig's Grande, pa ni bilo kake razlike med njima v velikosti ali okusu. Ali ostali ločite te različne Jalapene le po okusu ali tudi po obliki, mislim na vaše izkušnje in ne na zapisano._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 05 Okt 2014 19:00; skupaj popravljeno 1 krat
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 05 Okt 2014 19:00; skupaj popravljeno 1 krat