Battagelli - ponudba pridelkov
-
- Kraj: Rimske Toplice
Melona, umiri konje. Menda ja ne misliš, da bodo kmetje za vsak slučaj nonstop škropili, saj je menda ja jasno, da škropiva niso zastonj.
Kolikokrat si pa, recimo, ti škropila paradižnike s sodo, neemom,....?
Tudi to je, pa kakorkoli obračaš, kemija. Najbrž ne nujno nedolžna, niti voda ni, je tudi lahko hud stup, pravzaprav.
Vsak se bo pač sam odločal, od koga in kaj bo kupoval, sama sem z vsem, kar sem kdaj kupila od Battagellija, zadovoljna, pravzaprav zelo zadovoljna.
Na svet in škropiva pa gledam realno, bi rekla. BRez njih ne gre, s primerno količino njih gre, vsaj običajno, pretiravanje pa ni dobro, kot ni nikjer in v ničemer.
Moje mnenje in pogled na te reči pač.
Kolikokrat si pa, recimo, ti škropila paradižnike s sodo, neemom,....?
Tudi to je, pa kakorkoli obračaš, kemija. Najbrž ne nujno nedolžna, niti voda ni, je tudi lahko hud stup, pravzaprav.
Vsak se bo pač sam odločal, od koga in kaj bo kupoval, sama sem z vsem, kar sem kdaj kupila od Battagellija, zadovoljna, pravzaprav zelo zadovoljna.
Na svet in škropiva pa gledam realno, bi rekla. BRez njih ne gre, s primerno količino njih gre, vsaj običajno, pretiravanje pa ni dobro, kot ni nikjer in v ničemer.
Moje mnenje in pogled na te reči pač.
- Melona
- Kraj: Litija
Metuljc, moji so mirni, brez skrbi. Imam pa svoje mnenje, kakor ga imaš ti in ga ima lahko vsak. In nisem govorila o Batagellijevih pridelkih, ampak o priporočenem vsakotedenskem tretmaju z linka. Če že vprašaš; v vsej sezoni sem škropila enkrat s sodinim pripravkom in enkrat s Cuprablauom. Kemija je pa itak vse, tudi zrak.
-
Upam, da bodo kakiji so bili zelo dobri. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
Kakiji letos bodo.
Breskova muha letos ni letela,tako da letos ne gnijejo.
Vinska mušica tudi ni naredila škode.
So pa kakiji kot R.Briljante,O,goso Fuji
Odvrgli 90%plodov.Morda jim je škodila ta moča in nizke temperature,kedo bi vedel
Ponujam kakije po1,20evra za kg
kakije ofrcane od sodre po 0,65 evra za kg primerni so predvsem za sušenje_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Breskova muha letos ni letela,tako da letos ne gnijejo.
Vinska mušica tudi ni naredila škode.
So pa kakiji kot R.Briljante,O,goso Fuji
Odvrgli 90%plodov.Morda jim je škodila ta moča in nizke temperature,kedo bi vedel
Ponujam kakije po1,20evra za kg
kakije ofrcane od sodre po 0,65 evra za kg primerni so predvsem za sušenje_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: