Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Neoprana ovčja volna
Pravkar sem izvedela za možnost dostave s kombijem, če plačamo prevoz.
Sem se kar zmenila: bo 9 vreč, v vsakih volna od 2 ovc, prevoz do Ljubljane 2,5 € za vrečo.
4 vreče so že rezervirane (vrtin in figula), 5 je še prostih. Kdaj bo dostava, še izvem in javim.Nazadnje urejal/a muha 19 Okt 2014 21:58; skupaj popravljeno 2 krat
Sem se kar zmenila: bo 9 vreč, v vsakih volna od 2 ovc, prevoz do Ljubljane 2,5 € za vrečo.
4 vreče so že rezervirane (vrtin in figula), 5 je še prostih. Kdaj bo dostava, še izvem in javim.Nazadnje urejal/a muha 19 Okt 2014 21:58; skupaj popravljeno 2 krat
Jaz bi rezervirala 2 vreči,če je dostava do LJ urejena.
Plačamo pa ob prevzemu ali lahko kar kam nakažem?
Sporočim zvečer točno ko dorečemo doma ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/Nazadnje urejal/a notranjka 20 Okt 2014 07:15; skupaj popravljeno 1 krat
Plačamo pa ob prevzemu ali lahko kar kam nakažem?
Sporočim zvečer točno ko dorečemo doma ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/Nazadnje urejal/a notranjka 20 Okt 2014 07:15; skupaj popravljeno 1 krat
orhy je napisal/a: |
muha , po kolikem času se volna razgradi v zemlji ? |
Jaz sem dala spomladi jo v en del rastlinjaka in se še ni razgradila.
Torej je to 5 mesecev.
Raste pa super in tudi zelo dober zadrževalec vlage je,računam pa tudi na to,da bo tudi dober ohranjevalec toplote v zemlji .
Bom prav sledila in preverjala kako bo takrat ko bo zemlja zmrzovala._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Seznam interesentov:
vrtin2 ..... 1 vreča
figula ...... 3 vreče
notranjka .... 2 vreči
brbr ....... 3 vreče
naročilo zaključeno
Dostava do Lj je urejena. Najverjetneje bo dostavljeno do figule. O plačilu (2,5 € po vreči za stroške dostave) se bomo dogovarjali, ko bo znano kdaj in kam.
orhy: navajajo, da se volna razgradi v 2 letih.
vrtin2 ..... 1 vreča
figula ...... 3 vreče
notranjka .... 2 vreči
brbr ....... 3 vreče
naročilo zaključeno
Dostava do Lj je urejena. Najverjetneje bo dostavljeno do figule. O plačilu (2,5 € po vreči za stroške dostave) se bomo dogovarjali, ko bo znano kdaj in kam.
orhy: navajajo, da se volna razgradi v 2 letih.