Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

@mfranc - lahko ti dam semena za Apache če želiš. Jih imam dovolj. Javi mi.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Zelenc, zaenkrat zahvalim; tudi Apache je v širšem izboru za drugo leto Wink .

Pišuka, toliko zanimivih čilijev je še za probat Cool .

LP_________________mfranc
Zelenc

No, dogovorjeno - če boš rabil, se kar oglasi. Se pa priporočam za bolivijsko mavrico, če ima kdo na voljo.

No, ko bo čas za menjavo semen pa bi bilo morda lepo da naredimo interno tržnico Wink
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Zelenc je napisal/a:
No, dogovorjeno - če boš rabil, se kar oglasi. Se pa priporočam za bolivijsko mavrico, če ima kdo na voljo.

No, ko bo čas za menjavo semen pa bi bilo morda lepo da naredimo interno tržnico Wink

Ti je predaleč do mene? jutranja kavica_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Zelenc

Joj, oprosti, res nisem pomislil. Če imaš bolivijsko mavrico, se bova kar zmenila v času ko se kali.

Če pa bo kaj koristnega iz moje špajze zate, pa tudi ne bo problema.
labia

Odgovor Napisal/-a labia »

Letos je res dobra bera in še vedno je kaj za pod zob.
Ravno včeraj pred tem dežjem mi je uspelo še nekaj plodov pobrati.
Čilije sem preventivno ( v pričakovanju ohladitve) že preselil na prostor za zimovanje.
Precej plodov je v fazi barvanja in bo treba še nekaj časa zdržati preden jih obrežem. Vedno je dilema ali jih siliti k rasti ali dati v mirovanje.
Če jih bom predolgo čakal, bo rastlina izčrpana, če pa jo prehitro uspavam bo plodov nič in še dolgo bo morala preživeti v latentnem stanju in čakati pomlad.
Je pa precej odvisno od vedeževalcev vremena.....

Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

Ravnokar sem gledal Semillasovo prodajno spletno stran in kaj vidim! Macedonian fringed (Makedonska resasta, tudi Vezena piperka...) so meni nič, tebi nič enostavno preimenovali kar v Elephant!
Potem se pa znajdi, če že vsak diler neka svoja imena štepa! Evil or Very Mad

LP
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Hm, ne najdem ga, Elephanta, namreč Rolling Eyes .

Samo Elephant´s Trunk sem našel. Imaš kak link do tega Elephant Čilija?

LP_________________mfranc
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

mfranc je napisal/a:
Hm, ne najdem ga, Elephanta, namreč Rolling Eyes .

Samo Elephant´s Trunk sem našel. Imaš kak link do tega Elephant Čilija?

LP

http://www.semillas.de/cgi-bin/shop/shop.cgi?shop=%22%22&keywords=Capsicum%20annuum&cart_id=4904370.29411%22%22

Tik nad Elephant´s Trunk - Elefantenrüssel.

LP
Odgovori