Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neoprana ovčja volna

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Povrsinsko zastiranje zemlje zunaj rastlinjaka spomladi mocno odsvetujem, razen ce vam uspe pticke prepricati, da ta volna ni dobra za v gnezdo (ampak lagati se pa ne sme, ane) Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nazadnje urejal/a lpmami 25 Okt 2014 22:38; skupaj popravljeno 1 krat
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

haha, dober nasvet
so znajdljivi ti ptički, jaz opazujem enega, ki si je kopalnico uredil kar med paradižnikom, ki je pokrit. Zemlja je notri suha in on se hodi lepo tja kopat. Dokler ga nisem videla, sem že hotela sosedovo mačko za goltanec (ker je pozimi pa ona našla ta prostor za svojo kopalnico Laughing Evil or Very Mad Laughing )
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Saj se moramo v naših vrtovih vendar vsi dobro počutiti, a ne? Ptičjega zaroda v voloneni dekici gotovo ne zebe.
Tudi voluharja bi pustila na miru, če bi le bil zmeren pri svoji porabi, vendar je letos močno pretiraval in mi pojedel ves krompir in kar nekaj česna. Zato bi bilo zelo fino, če bi izvolil iti tja, od koder je prišel..._________________naredimo svet lepši
figula

Takole, vsa volna je pri svojih lastnikih Smile

(muha, bi mogoče zgornje nasvete prestavila v temo " volna v vrtnarjenju", da se bodo izgubili v "podarim" oddelku ?)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Podarim vsaj 4 vrece neoprane ovcje volne. Za prevzem se lahko dogovorimo nekje ob avtocesti na relaciji Ivancna - Koper, predvidoma 8. nov._________________CARPE DIEM
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajana, če ne bo drugih interesenov, jo vzamem jaz... Prevzamem v Ljubljani._________________naredimo svet lepši
tajana

Dogovorjeno. Za tocen kraj prevzema se dogovoriva preko zs dan prej._________________CARPE DIEM
figula

tajana, če se še kakšna vreča najde, bi jaz tudi eno, prosim. Sem ugotovila, da jo bom spomladi potrebovala za v lonce.
Sem na tvoji opisani poti, ne bo problem prevzet Wink .
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Mi smo interesenti.
tajana

Tako, volna je razdeljena. Dobi jo Brbr, Figula in Zuf. V kolikor dobim še kaj volne, pa bom ponovno objavila obvestilo. če ne prej, spomladi bo ponovno. Sama imam tisto še rajši, ker je bolj umazana in zato tudi bolj pognoji._________________CARPE DIEM
Odgovori