Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Med srnami in soncem
Moderator: Melona
Pri Tantau-ovih vrtnicahsem opazila, da se v toplem vremenu obnašajo precej drugače kot v hladnejših dnevih. To velja za Pastello (piše celo v katalogu), sedaj vem, da tudi za Lampion.
Če se spomnite, sem bila spomladi kar malo razočaran nad prvimi cvetovi, ki še malo niso bili podobni tistim iz kataloga:
V hladnih poletnih dneh, pa so se pokazali taki cvetovi, kot sem jih pričakovala ob naročilu. Rumeni, z rdečimi packami ob robu:
Če se spomnite, sem bila spomladi kar malo razočaran nad prvimi cvetovi, ki še malo niso bili podobni tistim iz kataloga:
V hladnih poletnih dneh, pa so se pokazali taki cvetovi, kot sem jih pričakovala ob naročilu. Rumeni, z rdečimi packami ob robu:
Ko sem naročala vrtnice pri Vicu me je mikala Barkarole. Ampak ker je število vrtnic omejeno glede velikosti pošiljke, sem jo vrgla iz seznama. Ima Vic preveč starih Austink oz. zgodovinskih, da bi si zaslužila mesto na seznamu. In kaj zagledam v našm Merkurju: vlončene vrtnice, znižane za 50%. Seveda sem šla povohat ponudbo. In med njimi našla Barkarole. Za ceno dobrih treh evrov je res nisem mogla pustiti na polici Aja, pa moža je kmal kap, k je videl da sem spet prinesla še eno. Dobro, da ne ve, koliko jih čakam od Petroviča